Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kiril Džajkovski

03/11

Kiril Džajkovski

Koncert

Aquarius klub - A1 / A2, Zagreb

Datum i vrijeme: 03.11.2011. u 21:00
Lokacija: Aquarius klub - A1 / A2, Zagreb
Cijena ulaznice: 90,00 Kn - pretprodaja / 110,00 - na ulazu

Kiril Džajkovski će sa svojim pratećim sastavom i specijalnim gostom nastupiti u Aquariusu 3. studenog u organizaciji Multikulture i INmusica. Osim deseteročlanog benda, sastav je pojačan i novim članom, MC-em i pjevačem Ghetto Priestom iz sastava Asian Dub Foundation.

Nakon ovogodišnjih koncerata i turneje tijekom koje je Kiril Džajkovski gostovao u Njemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Luksemburgu, Srbiji i poslije točno 19 mjeseci, Kiril ponovo dolazi održati solo koncert u Zagrebu na starom mjestu gdje je i posljednji put imao rasprodani koncert. I ovog puta će Kiril održati samo jedan koncert, budući da dan ranije nastupa u Ljubljani, dok nakon Zagreba slijedi gostovanje u Estoniji.

Za zagrebački koncert koji je dio manje turneje Kiril će napustiti studio u kojem trenutno stvara glazbu za dva makedonska filma poznatih režisera Darka Mitrevskog i Aleksandra Popovskog.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se