Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Moonsplash festival

14/08

Moonsplash festival

Festival

Klub Aquarius, Zrće

Datum i vrijeme: 14.08.2011. u 20:00 do 16.08.2011. u 20:00
Lokacija: Klub Aquarius, Zrće
Cijena ulaznice: 30,00 €

U središte ultra popularne party zone koju danas s punim pravom zovu "hrvatska Ibiza" I ove godine stići će samo vrh svjetske elektronske scene. Svake godine broj posjetitelja Aquariusa obara rekorde, živa u termometru koji mjeri otkačenu zabavu probija sve granice, a rijeke mladih partijanera iz svih dijelova svijeta stižu po svoju porciju nesputanog ljetnog provoda.

Treći Aquariusov festival Moonsplash otvoriti će talijanski elektro house producent i deejay Benny Benassi, koji treće ljeto zaredom nastupa u morskoj rezidenciji kluba Aquarius. Poznat je kao Grammyjem ovjenčan DJ, koji je tu prestižnu nagradu osvojio 2008. godine za remiks Public Enemyja „Bring the Noise“, a slavu je stekao hitom iz 2002. „Satisfaction“.

Dan nakon iskusnog Bennasija, plesnim podijem Aquariusa zavladati će zarazni ritmovi mladih, i istodobno potpuno razarajućih DJ snaga - Afrojacka i Bobby Burnsa. Ova dva talenta svojom su majstorskom suradnjom iznjedrili nekoliko floorkillera. Prvi plod zajedničkog druženja u studiju bio je „Bungee“, jedna od najprodavanijih stvari u 2010., potom osvajač svih top lista „Real High“, te „GhettoBlaster“, dok su ove godine objavili „Bridge“. Oni su, naprosto totalni, apsolutni hit na sceni.

Trećeg dana festivala u goste nam dolazi Fedde Le Grand, posebno obožavan od domaće publike, koja se na njegove nastupe masovno odaziva. Le Grandov megahit „Put You Hands Up For Detroit“ ušao je u legende plesne glazbe toliko da ga je i Madonna koristila kao podlogu za svoju koncertnu verziju hita Music. Fedde je prošle godine izdao kompilacijski CD za Toolroom Records koji obara rekorde u prodaji na najvećem online dućanu Beatport.

Line-up
- 14. kolovoz, Nedjelja - Benny Benassi
- 15. kolovoz, Ponedjeljak - Afrojack, Bobby Burns
- 16. kolovoz, Utorak - Fedde Le GrandKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se