Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

B side for dancers

12/01

B side for dancers

Party

Maraschino Bar, Zagreb

Datum i vrijeme: 12.01.2012. u 20:00
Lokacija: Maraschino Bar, Zagreb
Opširnije: B side for dancers

B side je klupska večer rođena 2007.godine.,od strane vrsnog dj-a i organizatora iz Francuske, Williama Collinsa. B side se već 5.-u godinu uspješno organizira po raznim kako hrvatskim tako i inozemnim klubovima i festivalima. Neki od njih su Masters,Sirup,Funk, Ritz..još neke klubove iz beča (Cafe Leopold, Club U)...te Festivalima (Voi'sa i The Garden festival).


B side ima klijentelu plesača koji vole staviti ples na prvo mjesto i koji se pronalaze u eclectičnoj glazbi kao (Nu Funk, Nu Soul, House, Broken Beats, Uk, Latin jazz & etc...) sa tendencijom na Soul Full. U organizaciji b side-a mogu se naći brojni eventi sa poznatim dj-ima na sceni kao što su:Roman Rauch, William Collins, Eddy Ramich, Zak, Bocca Sofisifunk, Daeque, Nick Colgan, Bobby Beige, Adrian, Jogarde, Joackin Knoll, Alen S, Lens G, Kompact, M.I.L.E, Marmat, D-Gree, Ivan Drobina, Vesna, Mark, VirDjil.

B side je i prva večer u Hrvatskoj koja je organizirala pre-party za engleski The Garden festival.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se