Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dallasijada #1

09/11

Dallasijada #1

Koncert

Vinyl bar , Zagreb

Datum i vrijeme: 09.11.2018. u 20:00
Lokacija: Vinyl bar , Zagreb
Opširnije: Dallasijada #1

Dallas Records predstavlja: DALLASIJADA #1
Vinyl bar, Bogovićeva 3, Zagreb.
Petak, 9.11. od 20h. Ulaz besplatan.

Dallas Records predstavlja Dallasijadu - novi koncertni serijal u zagrebačkom Vinyl baru. Dallasijada je zamišljena, u jednomjesečnom showcase formatu, s ciljem predstavljanja novih izvođača iz cijele regije, pod okriljem Dallas Recordsa.

Prva Dallasijada zakazana je za petak, 9. Studenog, s početkom u 20h, a predstavit će se kantautorica Vanja Mišić, najnovija članica Dallasove ekipe Nina Herr, mladi pop-rock bend BluVinil s kojim će nastupiti i mlada “zvijezda” Jessica te zagrebački reper Suicidal.

Vanja Mišić, banjalučka kantautorica baršunastog glasa, poznata je po sudjelovanju u glazbenom showu X Faktor te pjevanju u ženskom bendu 4U I bendu Vanja TheFrog. Nakon prvog autorskog singla ‘’Prstima’’ postaje dio glazbene obitelji Dallas Recordsa. Posljednji singl ‘’Tu i tu’’ objavila je početkom rujna.

BluVinil osnovan je u proljeće 2016. godine u Zagrebu, a čine ga petorica studenata okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izričaja. Osnovna misao benda je stapanje svijeta radiofoničnih pjesama sa svijetom nekonvencionalnih glazbenih oblika. Posljednji singl ‘’Julija’’ objavili su u lipnju. Ovom prilikom pridružit će im se Jessica Atlić McColgan, kao posebna gošća. Jessica je široj javnosti poznata kao pobjednica RTL-ovog glazbenog showa ‘’Zvijezde’’.

Zagrebački reper Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal aktivno radi na završetku debitantskog albuma “Jedino što znam”. Na domaćoj hip hop sceni prisutan je već 15-ak godina, a krajem ljeta objavio je posljednji singl “Svjetla grada”.

Nina Herr članica je akustičnog trija Cheap 3lls ft. Nina Herr, a njen prvi samostalni singl ‘’Ja i more’’ izlazi u listopadu.

Više informacijama o izvođačima prve Dallasijade :

https://www.facebook.com/bluvinil
https://www.facebook.com/JessicaAtlicMcColgan.official
https://www.facebook.com/vanjamisica
https://www.facebook.com/Suicidal.Zagreb
https://www.facebook.com/ninaherrtrioKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se