Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Denis Katanec

17/04

Denis Katanec

Koncert

Vinyl bar , Zagreb

Datum i vrijeme: 17.04.2018. u 20:30
Lokacija: Vinyl bar , Zagreb
Opširnije: Denis Katanec

Denis će na ovom koncertu podsjetiti na pjesme s "Nikte Zorje", ali predstaviti i one s novog albuma Klinike DK, koji je trenutno u procesu snimanja. Osim za Kliniku, skuhao je i neke nove pjesme od kojih jedna, "Mala snaga 2", uskoro izlazi kao singl praćen spotom.

Denisove pjesme najbolji su poziv na ovaj koncert, pogotovo obećanje novih, još neodsviranih uživo, koje na svojoj premijeri rijetko ostavljaju prostora emotivnom miru publike.

Ulaz: 25 kn
(sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

***

Denis Katanec
Autor iz Zagreba, ujedno i pokretač bendova Felon, Denis Katanec Okanagan LTD i Klinika DK. Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, “Sve moje Laurie” sa bendom DKOkanaganLTD, solo album “Pejotl” te „Nikta Zorja“. Sva izdanja redom završavaju na visokim pozicijama svih relevantnih portala u regiji.

FB:
https://www.facebook.com/katanecofficial/?fref=ts

BANDCAMP:
https://deniskatanec.bandcamp.com/

YT:
https://www.youtube.com/watch?v=ni4SVFHE4hw&amp%3Bt=218s
https://www.youtube.com/watch?v=Ki507qBBbKI
https://www.youtube.com/watch?v=JzI8FrJ02oEKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se