Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Diskodelija w. Uncle Funk & Oli Dobolli

20/05

Diskodelija w. Uncle Funk & Oli Dobolli

Party

The Garden Brewery, Zagreb

Datum i vrijeme: 20.05.2017. u 20:00
Lokacija: The Garden Brewery, Zagreb
Opširnije: Diskodelija w. Uncle Funk & Oli Dobolli

Diskodelija se vraća pod disko kuglu u The Garden Brewery u subotu 20. svibnja u režiji Uncle Funka i Oli Dobollija.

Dvojac nas vodi na još jednu glazbenu avanturu, te kaže.....
Nismo mogli više izdržati - govore oni koji su napustili podij prije kraja. Višesatno plesanje ipak je uzelo maha kod nerazgibanih zglobova i mišića pretežno sjedeće populacije, u rasponu od 18-45+, koji su nevini i puni duha pohodili prvo izdanje glazbenog spektakla pod nazivom Diskodelija.

‘Kakve disko trake!’, ‘Hoćemo jos!’, ‘Kakav delični gruv!’, ‘Kakva upala mišića!’, bili su tipični uzvici horde mladih koji su zaboravljenim i prašnjavim glazbenim brojevima ponovno dali život i smisao na podiju Garden Breweryija, jedine pivnice s disko kuglom u gradu. Vremena za oporavak je bilo i više nego dovoljno, nećemo vam dati ni minute odmora - tvrde su riječi jednog od iskusnih selektora glazbeno-producentskog tima Diskodelije.

Još dublje kopajući po bogatstvima iz vremena kada je disko bio alfa i omega svakog klupskog podija koji je imalo držao do sebe, ponovno vam nudimo ono najbolje - čisti groove, disco with a touch of soul! Selekcija uncleFunka i Oli Dobollija natjerat će vas da predah potražite u vrhunskoj craft pivi, koja inače, čuli smo, vrlo dobro upija plesne vibracije. Stoga pridružite nam se u subotu 20.5. na drugom nastavku Diskodelije, dođite vedri, nasmijani, razgibani, zagrijani i žedni i osjetite zašto volimo ono što radimo i radimo ono što volimo!

Ne zovite za popis, ulaz slobodan.

---
https://soundcloud.com/dj-unclefunk
http://www.mixcloud.com/olidobolli/
http://soundcloud.com/oli-dobolliKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se