Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Eliksir Mladosti (2 u 1)

09/03

Eliksir Mladosti (2 u 1)

Party

Kalypso Rijeka, Rijeka

Datum i vrijeme: 09.03.2012. u 21:00
Lokacija: Kalypso Rijeka, Rijeka
Opširnije: Eliksir Mladosti (2 u 1)

U gradu se vratio StaVros Jole, i to nije nikakva prvo aprilska šala, jer smo još uvijek u mjesecu ožujku. Stavros se vraća u grad naoružan jači nego ikada, i sa sobom nosi cijelu artiljeriju svega najprljavijeg (čitaj: ćesme) što je obilježilo devedesete godine prošlog stoljeća, kako u našoj domovini tako i van nje. Stavros Jole je mlada nada Tonči Suljića i Kroejša Rekordsa, i od njega se ne očekuje baš previše u budućnosti, kako u domovini, tako i van nje.


Kako mi znamo da vas prije navedeni neće ostaviti ravnodušnima, i kako ćete se 'usrati' od veselja, za sve vas smo pripremili RAKIJADU (čitaj: našikam se i pravim haos), te svu rakiju spustili na promo cijenu od 6 kn cijelu noć! Ako se kojim slučajem desi, da nam popijete prije navedenu, Stavros je obećao izvesti točku striptiza, jer kako sam kaže: 'nisan đabe trenira cilu zimu, i pija sva ta sranja'. Cijeloj priči tu nije kraj! Jer ćemo za sve vas željne dobre 'zajebancije', organizirati i natjecanje u ispijanju RAKIJETINE, po pravilima: tko zadnji ostane na nogama, pobjednik!

PRIJAVITI se možete na mail: kalypso.rijeka@gmail.com s naznakom: RAKIJO KRVOPIJO + vaše ime i prezime.

Ulaz besplatan.

 Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se