Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Hladno Pivo

09/03

Hladno Pivo

Koncert

Tvornica, Zagreb

Datum i vrijeme: 09.03.2012. u 21:00
Lokacija: Tvornica, Zagreb
Opširnije: Hladno Pivo
Cijena ulaznice: 130.00

Obožavatelji Hladnog piva odabrali pjesme za koncerte u Tvornici kulture!
+ ograničen broj ulaznica u prodaji +

Nakon više stotina pristiglih e-mailova te pomnog prebrojavanja glasova u prilično tijesnoj konkurenciji od preko 90 pjesama koje su poklonici i obožavatelji Hladnog piva uvrstili u HP LIVE JUKEBOX, Hladno pivo konačno je objavilo popis pjesama koje će izvesti na svojim koncertima u Tvornici kulture, 8. i 9.3.!
Sljedećih 20 pjesama će se po odabiru obožavatelja Hladnog piva naći na programu obje večeri:

1. Trening za umiranje
2. Ne volim te
3. Pijan
4. Pjevajte nešto ljubavno
5. Superman
6. Konobar
7. Für immer punk
8. Buba švabe
9. Šamar
10.Soundtrack za život
11.Pitala si me
12.Jednim osmijehom
13.Nema više...
14.Nije sve tako sivo
15.Kad ti život udahnem
16.Utjeha kose
17. Maderfakersi
18. Bačkizagre stuhpa šeja
19. Studentska
20. Kirbaj i kotlovina

Osim ovih dvadeset pjesama koje će se naći na programu obje večeri u Tvornici, članovi benda zajednički su napravili izbor od dvadesetak pjesama iz svog bogatog opusa te time kompletirali setliste. Nužno je naglasiti i to da će se pjesme po izboru Hladnog piva razlikovati prve i druge večeri, pa pretpostavljamo da će najodaniji obožavatelji u Tvornicu pohrliti oba dana.
Hladno pivo poručilo je svima koji su sudjelovali u LIVE JUKEBOXU: „Priznajemo da smo iznenađeni brojem mailova i zahvaljujemo se svima koji su odvojili vrijeme i poslali svoje želje. Opravdat ćemo vaša očekivanja!“

Za one koji su se zabrinuli uslijed zbivanja oko Tvornice kulture, ponavljamo kako će se koncerti održati po planu.

Kako je broj ulaznica za oba koncerta ograničen, predlažemo svima koji ne žele propustiti ove dvije glazbene poslastice da svakako požure po svoje ulaznice!
Hladno pivo vas čeka u Tvornici kulture, 8. i 9. ožujka!

Povratak u klupske prostore i najava dva koncerta Hladnog piva izazvala je, blago rečeno, veliko zanimanje, a dokaz tome je definitivno, brza prodaja prvog kontigenta ulaznica za koncerte u Tvornici 8. i 9. ožujka.

U proteklih godinu dana Hladno pivo je održalo više od četrdeset koncerata diljem regije i nastupilo pred tisućama ljudi. No, nakon većih gradova i velikih dvorana, na zahtjev i molbu fanova, došlo je vrijeme za manje gradove i prostore, pa će tako Hladno pivo u dva dana Tvornice održati dva sasvim različita koncerta s različitim set listama.

Za dugogodišnju vjernost, dečki su po prvi puta odlučili su nagraditi predane fanove i prepustiti im odluku o odabiru dijela set liste pa makar to značilo da će Hladno pivo svirati pjesme koje nisu izvodili 15 i više godina.

Uvijek raspjevani i dobro raspoloženi Mile Kekin i ostatak benda na svim nastupima svojoj publici daju svoj maksimum, što se naravno očekuje i na koncertima u Tvornici, stoga pozivamo sve koji nisu do sada stigli nabaviti ulaznice, neka s požure, jer po svemu sudeći, moglo bi ih ubrzo i nestati.

Cijene ulaznica:
do 15.02. - 80 kn
od 15.02. - 100 kn
na dan koncerta - 130 knKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se