Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

IVANA PICEK & ZVONIMIR VARGA

12/01

IVANA PICEK & ZVONIMIR VARGA

Koncert

Attack!, Zagreb

Datum i vrijeme: 12.01.2012. u 21:00
Lokacija: Attack!, Zagreb
Opširnije: IVANA PICEK & ZVONIMIR VARGA

Ivana Picek mlada je kantautorica koja iza sebe ima već podosta nastupa po raznim klubovima u Zagrebu. Teme njezinih pjesama dosta su raznolike, od veselih pjesmica o slovu "nj", do malo ozbiljnijih pjesama o napuštanju današnjeg načina života i povratku prirodi. Pjeva sama uz pratnju gitare, često zna ubaciti još pokoji zanimljivi instrument, a tu i tamo joj se pridruži sestrična Antonija na ksilofonu. Voli širiti veselje, pa možda joj i ovaj put uspije.
http://ivanapicek.bandcamp.com/album/ludo-djevoj-e

 

Zvonimir Varga se u svojim pjesmama usredotočio na ljubav, uglavnom onu koja mu izmiče iz ruku, obrađuje je sa svih strana kojih se mogao sjetiti. Svi tekstovi su mu na hrvatskom jeziku, prilično su emotivni i mahom ljubavni, te pogađaju u srce svojom iskrenošću i latentnom patetikom.  Svaka njegova nota pokazuje rafinirani sklad za čistoću izraza koji je prevalio ogroman put od čistog legata do prilično zahtjevnog staccata i fingerpickinga, a Varga je nekim pjesmama udahnuo i pop element koji se primjerice može relevantno rangirati kao americana ili akustični neo-folk s nekim art konotacijama.
http://zvonimirvarga.bandcamp.com/album/pjesmeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se