Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Just Dubwise – Funk Edition #3

07/12

Just Dubwise – Funk Edition #3

Party

Funk club, Zagreb

Datum i vrijeme: 07.12.2017. u 22:00
Lokacija: Funk club, Zagreb
Opširnije: Just Dubwise – Funk Edition #3

Homegrown sound meets Zu-Bam
Nakon dulje stanke vraćamo se u podrum Funk Cluba kako bi još jednom ispitali statiku same zgrade.. Ovog puta će nam se pridružiti i inženjer Zu-Bam sa svojom bassovitom selekcijom!

Zu-Bam se glazbom počeo baviti još davne 1999. te je djelovao kroz kolektive Jaribou sound system i Trip to zion, sve do 2008. kada je odlučio zaploviti u solo vode. Gostovao je na gotovo svim vecerima vezanima za reggae i dub pa tako i festivale kao što su Seasplash, Tides of Youth, Dub Camp u Šibeniku, Future Nature... Selekcija mu se bazira na rootsu, dubu i psydubu, a što nam je pripremio za četvrtak dođite sami provjerit.

Homegrown sound koji će se pobrinuti za uvod u ovu večer je na sceni od 2011. godine kada je prvi put zavrtio uz Jahstice sound u Mastersu. Osim selektiranja, od 2013. organizira i Just Dubwise partije i ugošćuje O.B.F sound system, Reggae bus sound system, Riddim Tuffu, Haspara, Brigadier JC-a, Iron Dubz i mnoge druge.. 2016. soundu se pridružila MC Mia koja svojim tekstovima dodatno oplemenjuje selekciju!

Kao i obično, počinjemo u 22, a završavamo u 2 h, ulaz kao i uvijek besplatan!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se