Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kensington Lima / Auguste

12/01

 Kensington Lima / Auguste

Koncert

Vinyl bar , Zagreb

Datum i vrijeme: 12.01.2017. u 20:30
Lokacija: Vinyl bar , Zagreb
Opširnije: Kensington Lima / Auguste


Kensington Lima autorski je projekt multiinstrumentalista Josipa Radića, nastao u suradnji s glazbenim producentom Markom Mrakovčićem. Riječ je o priči koja obuhvaća Radićeve pjesme nastale u posljednjih desetak godina, a koje su konačno pronašle svoje mjesto i zvuk.
Dosad objavljene pjesme, Day off, Long summer short i It was better in the days of cassette, daju naslutiti ugođaj nadolazećeg albuma prvijenca kojeg će svojim glasovima i instrumentima obojati brojni Radićevi prijatelji i kolege sa scene. Ako se Kensington Lima mora svrstati u nekakav stilski rukavac, onda je „cassette pop“ najbolji opis tog žanra, štogod on podrazumijevao.

Više na http://www.kensingtonlima.com/

Gordana Marković i Ivana Lulić dvije su kantautorice koje pod imenom Auguste zajednički stvaraju glazbu od 2012. godine. Kao duo, njegovale su svoj glazbeni izričaj, nazvan ogoljeni pop, prepoznatljiv po njihovim neuobičajenim vokalnim aranžmanima uz pratnju samo jedne gitare.
Na prvom albumu, objavljenom 2015. godine, Auguste uz kantautorski pop koketiraju s jazzom, indie folkom, ali i njeguju retro izričaj. Iza sebe broje nastupe na Terraneu, Superuhu, Ferragostu, Medvedgradskim glazbenim večerima, a bile su i finalistice HR Demo kluba 2014. Ove godine osvojile su nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a odnedavno se nalaze pod etiketom Universal Music Hrvatska pod kojom su objavile dva nova singla, ''Ruke'' i ''Prosinac'' kojima najavljuju rad na novom albumu.

Više na http://www.auguste.hr/

Ulaz: 20knKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se