Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Koncert za Baru

17/05

Koncert za Baru

Koncert

Mochvara, Zagreb

Datum i vrijeme: 17.05.2012. u 19:30
Lokacija: Mochvara, Zagreb
Opširnije: Koncert za Baru

Line-up:

- IL GRUPPO DELLE AZIONI PROGRESSIVE (Zagreb)
- ANALENA (Zagreb)
- SUMSKI (Zagreb)
- LUNAR (Zagreb)
- VERY EXPENSIVE PORNO MOVIE (Rijeka)
- PE KUN (Krk/Omišalj)

Prošlo je 10. godina od prerane smrti našeg Bare. Ivica Baričević bio je pokretač izdavačke kuće Earwing Records, festivala Žedno uho i Earwing No Jazz te organizator brojnih koncerata u zagrebačkim klubovima. Uz navedeno, i glazbenik u grupama Rujan/Uzrujan, dizajner koncertnih plakata i omotnica za glazbena izdanja te još mnogo toga.

Kao i prethodnih godina, u Močvari će se održati događaj posvećen tom izuzetnom čovjeku. Ovaj put to će biti dvodnevni koncert na kojem će nastupiti bendovi koji su s Barom na različite načine surađivali, a prije svega s njim bili prijatelji. Ujedno, ovo je jedinstvena prilika da uživo ponovo vidite neke od hrvatskih bendova koji su se odlučili okupiti samo za ovu noć i samo za ovaj koncert. Prilika da još jednom vidite one aktivne, kao i neke nove. A sve to u znak sjećanja na Prijatelja.

Ali, to nije sve. Ovaj koncert bit će i promocija izdanja "Twice Wrong, U Turn / Dvaput krivo, povratak" Barinog benda Uzrujan. Radi se o striktno limitiranom izdanju pripremljenom posebno za ovu prigodu koje se sastoji od 50 audio kazeta posljednjeg finaliziranog audio materijala benda Uzrujan. EP sadržava jednu autorsku pjesmu te dvije obrade Kraftwerk i Joy Division standarda u trajanju od 22 minute. Pakirano u luksuznim, ručno rađenim kartonskim kutijama unutar unikatnih šivanih torbica, u izdanju splitskog labela Guranje s litice, i posljednji put, simbolično, Barinog Earwing Records. Hvala mu na svemu što je ostavio iza sebe.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se