Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kum - kazalište u Močvari

30/11

Kum - kazalište u Močvari

Koncert

Mochvara, Zagreb

Datum i vrijeme: 30.11.2011. u 21:00
Lokacija: Mochvara, Zagreb
Opširnije: Kum - kazalište u Močvari
Cijena ulaznice: 15.00

Dramska skupina Fakulteta političkih znanosti je nastala krajem 2010. godine na fakultetu kao jedna od aktivnosti koja želi spojiti problematiku kojom se fakultet bavi s kazalištem. Predstava „Politika/djela/tijela“ je nastupila na Susretima kazališnih amatera Zagreb, gdje je dobila pozitivne kritike žirija i publike, a osvojila je i posebnu rektorovu nagradu za akademsku godinu 2010/2011, koja je za sada njihov najveći uspjeh.

Ova predstava istražuje političku percepciju u zadanim okvirima društvene stvarnosti. Bazira se na stavljanju čovjeka u društveno-politički svijet koji ga različitim spektrima ideologija obasjava sa svih strana. Ono što na kraju pokušava rekonstruirati u svim tim podražajima jest svoje mjesto u tom svijetu različitih ideologija. Ono što ga dovodi do razumijevanje sebe samog jest stavljanje sebe u onaj dominantni okvir koji se nalazi pred njim. Na taj način ostaje upleten u predstavu stvarne virtualnosti, simulacije, spektakla, govora i riječi za koje ne nalazi stvarnu pozadinu, ali si to na sebi svojstven način pokušava postaviti u određeni smisao.

Glume: Vlatka Rudančić, Neven Jurina Tomić, Nina Remenar, Anja Pletikosa, Duška Jurić, Josipa Periša, Stella Husnjak, Filip Sertić, Karmen Miletić, Alen MakaronovKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se