Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Majke

23/03

Majke

Koncert

Pampas, Osijek

Datum i vrijeme: 23.03.2012. u 20:00
Lokacija: Pampas, Osijek
Opširnije: Majke
Cijena ulaznice: 60.00

"Majke" se spremaju na mini balkansku turneju, a osim Beograda posjetit će i naš grad Osijek. Svi znamo da su izdali novi album "Teške Boje" dok su njihovi koncerti diljem zemlje rasprodani. Goran Bare i "Majke" su se iskazali na zadnjim koncertima povodom izdanja novoga albuma, a sami posao odradili besprijekorno na visokom nivou kako se to od njih i traži. Izdavši novi album "Majke" trenutno ubiru plodove svoga truda i to sa razlogom, očekujemo ljude iz okolnih gradova jer kako stvari stoje,neće tako skoro nastupati u okolici.

Ovim putem pozivamo ljude iz Vukovara,Vinkovca,Našica,Đakova i drugih okolnih gradova da nam se pridruže jer ovo će biti jedinstvena prilika da ih vidite u novom naponu snage. Karta u pretprodaji iznosi 60kn dok će na sami dan koncerta iznositi 80kn. Dvije predgrupe koje će nastupiti sa "Majkama" će uskoro biti objavljene.

Oni koji planiraju malo više popit i opustit se od svakodnevnice ne moraju se brinuti, biti će organizirana Taxi služba koja će služiti svima na raspolaganju. Nakon rasprodane Slavije i "Partibrejkersa", zatim "Al and the Black Catsa" iz Amerike u Clubu "Medium", idemo dalje sa "Majkama" na Pampasu.

Dio iznosa od karata biti će doniran u humanitarne svrhe za djecu sa teškim poremećajem.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se