Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nina Romić, Mika Male & Lotus

14/06

Nina Romić, Mika Male & Lotus

Koncert

KSET, Zagreb

Datum i vrijeme: 14.06.2012. u 20:00
Lokacija: KSET, Zagreb
Opširnije: Nina Romić, Mika Male & Lotus
Cijena ulaznice: 35.00

NINA ROMIĆ:
- Svojom melankoličnom i psihodeličnom akustikom s primjesama folka na prvijencu Daljine (Aquarius Records, 2010.) osvojila je publiku i kritiku. Iz autorskih pjesama izbija nešto neodoljivo iskreno, nježno, intimno i posebno, čime nam se Nina uvukla pod kožu.

MIKA MALE:
- Peteročlani bend polako je utabao svoje posebno mjesto na zagrebačkoj glazbenoj sceni. Reputaciju jedinstvenog alternativnog rock benda stekli su svojom intimnom poetikom koja se isprepliće s kompleksnim glazbenim aranžmanima. Mika Male postoji već jedno desetljeće, a posljednje četiri godine sastav čine gitarist, klavijaturist i pjevač Orlan Tus, violinistica Majda Bojić, basistica Lucija Potočnik, gitarist Ivan Žigo i bubnjar Igor Bušljeta. Svoju glazbu prezentirali su na dva albuma, Bijelo (u vlastitoj nakladi, 2006.) i Vremenom (Dallas Records, 2010.), a trenutno u studiju snimaju treću glazbenu poslasticu.

LOTUS:
- Basist Bruno Milanović i gitarist i pjevač Filip Kozlica su 2007. osnovali Lotus kao akustični duo, a do danas su prerasli u pop-rock bend kojem su se pridružila četiri člana: gitarist Nikola Betica, pjevačica Maja Kosanović , klavijaturist Dino Zanetti i bubnjar Marko Vucelja. Proširenje je donijelo i neke novine u njihovom izričaju, a kombinacija muškog i ženskog vokala postala je njihova prepoznatljivost. Svojim autorskim, uglavnom ljubavnim pjesmama „u ovom kilavom vremenu uspijevaju zadržati i evocirati naivnost, nevinost, neiskvarenost, toplinu i pozitivni mladenački idealizam.“

Karte po pretprodajnoj cijeni od 35kn možete kupiti na šanku KSET-a ili na sam dan koncerta na ulazu od 20h po cijeni od 40 kn.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se