Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Richie Kotzen

18/03

Richie Kotzen

Koncert

Boogaloo, Zagreb

Datum i vrijeme: 18.03.2012. u 20:00
Lokacija: Boogaloo, Zagreb
Opširnije: Richie Kotzen
Cijena ulaznice: 135.00

Svejtski poznati gitarist Richie Kotzen će nastupiti u nedjelju 18. ožujka u zagrebačkom klubu Boogaloo u okviru svoje turneje "24 hours European tour" kojojm predstavlja svoj novi studijski album.

Richie je poznat osim po svojoj samostalnoj karijeri, po tome što je svirao svirao je sa svjetski poznatim grupama Poison i Mr.Big, ali i sa jazz legendama Stanleyem Clarkeom i Lennyem Whiteom.


Vješto balansirajući između različitih glazbenih stilova, od rocka i bluesa do jazza i fusiona, od popa do soula, Kotzen se na sceni održao punih 20 godina kao gitarist, kompozitor i tekstopisac. Osim što je sagradio vrlo uspješnu solo karijeru, našao je vremena i za pisanje glazbe, snimanje i sviranje sa glazbenicima različitih stilova. The Rolling Stones su izabrali upravo Richie Kotzena 2006. za support na japanskom dijelu svoje 'A Bigger Bang Tour'. Kao plodan tekstopisac, Richie je napisao nekoliko pjesama koje su postale hit singleovi diljem svijeta. Njegova pjesma 'Stand', napisana dok je bio član Poisona za album 'Native Tongue', ušla je u top 20 Billboard liste. Dok je radio s Mr. Big, Richie je doživio još jednu prekretnicu kada je njegova pjesma 'Shine' stigla do prvih mjesta top ljestvica u Europi i Japanu. Zanimljivo je i da je  gitarska tvrtka Fender kreirala dva 'signature' modela gitara s Richievim imenom. Njegov potpis nosi i pojačalo RK100 Cornford, kao i efekt pedala tvrtke Zoom.

Kao predgrupe će nastupiti grupa Porno Queen koja prati Richiea na turneji a kao lokalni support će nastupiti poznati gitarist Ivan Mihaljević & Side Efects.

Koncert je najavljen za 20 sati a cijena ulaznice iznosi 135 kn u pretprodaji i 150 kn na ulazu u klub.

Pretprodajna mjesta: Boogaloo – Ul. grada Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Kovač – Masarykova 14, Punkt 13 – Ilica 14, Octopus – Gundulićeva 37, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Maldoror – Lopašićeva 3.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se