Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stand up utorak #5

19/06

Stand up utorak #5

Party

Palach, Rijeka

Datum i vrijeme: 19.06.2012. u 21:00
Lokacija: Palach, Rijeka
Opširnije: Stand up utorak #5
Cijena ulaznice: 25.00

19.06. u Klubu Palach u 21h očekuje Vas stand up comedy večer uz Gorana Furjana, Tihomira Paravinu i Mirka Fabrisa.

Goran Furjan:
Goran kao stand up komičar priča o stvarima koje ga ljute, začuđuju ili zabrinjavaju.Kako njega, tako ponekad i publiku koju nasmijava. Sa širom lepezom tema pogađa mlade a i stare. Od muško ženskih odnosa i imitacije tradicionalnog zagorskog zidara do suočavanja sa tehnologijom i odlaska u teretanu sa...majkom. Štovatelj drevne zagorsko-arapske kulture, nekvalificirani ulični košarkaš, crtač suvremene naive, odpadnik arhitekture, tatoo artist bez tetovaže, astronaut u fušu i još mnogo toga.

Tihomir Paravina:
Rođen u bolnici u centru Zagreba, a živi u Dubravi. Završio srednju ekonomsku, trenutno izvanredno studira na fakultetu promet i veze, u vječnoj potrazi za poslodavcem. Osvanuo na ljetnoj radionici, uključio se na open mic večeri u sezoni jesen/zima 2008. Predstavlja svoju kolekciju fora na reviji mladih nada na 1. april 2009. Predstavljen i slovenskoj publici, nastupao na varaždinskom festivalu komedije i Noći kazališta čiji glavni event je bio u njegovoj Dubravi. Povremeno svira synthesizer i pjeva u krivom tonalitetu, ali prizna kad pogriješi. Resident komičar Studija Smijeha.

Mirko Fabris Krav:
Čovjek spava dok vozi, spava dok jede, spava dok je.e, spava dok spava.
 Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se