Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tihomir Kožina & prateći band

30/11

Tihomir Kožina & prateći band

Koncert

Sax, Zagreb

Datum i vrijeme: 30.11.2011. u 21:00
Lokacija: Sax, Zagreb
Opširnije: Tihomir Kožina & prateći band
Cijena ulaznice: 30.00

Tihomir Kožina je, kantautor, skladatelj, tekstopisac, po novome glumac u trenutno aktualnom mjuziklu Footlose ali prje svega PJEVAČ !
Ovih dana izdana je nova pjesma ;Taj osjećaj,koja je premijerno bila predstavljena na Narodnom radiju te svim ostalim medijima.

Ovaj mladi,ali vrlo talentirani izvođač na glazbenoj je sceni već nekoliko godina i uspješno gradi svoju pjevački karijeru,a samo najbolje od svog rada predstavit će uskoro i na svom albumu koji se očekuje krajem godine. Tihomir je nastupao na mnogim festivalima,a samo neki od njih su Dora, 'Oni dolaze' u sklopu HRF-a,'Sunčane skale' u Crnoj Gori, Zadar fest,'Pjesmom do srca' u Krapini i na mnogim drugima,a skoro na svakom zaslužno je osvojio i neke od nagrada.Album prvijenac izlazi krajem godine. Tihomir je do sada surađivao i sa svojim dragim kolegama kao što su Denis Dumančić, Antonija Šola, Kristijan Rahimovski,Sonja buljan,Fudo, Mario Kovač, Igor Ivanović.

Gost : Antonija ŠolaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se