Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Željko Joksimović

16/04

Željko Joksimović

Koncert

Dvorana Gradski vrt, Osijek

Datum i vrijeme: 16.04.2011. u 20:00
Lokacija: Dvorana Gradski vrt, Osijek

Željko Joksimović je postao poznat najširoj publici kada je na "Eurosongu 2004." predstavljao je Srbiju i Crnu Goru sa pjesmom "Lane moje" i osvojio izvanredno drugo mjesto. Veliki uspjeh na "Eurosongu" ponavlja i dvije godine kasnije kada je komponirao glazbu za pjesmu "Lejla" s kojom je grupa "Hari Mata Hari" predstavljala Bosnu i Hercegovinu na "Eurosongu" te godine u Ateni. Pjesma je osvojila odlično treće mjesto, a Željko Joksimović dobija i pestižnu nagradu za najboljeg kompozitora ("Composeraward") prema mišljenju svih kompozitora sudionika festivala.

Željko Joksimović je fakultetski obrazovan glazbenik koji svira čak jedanaest instrumenata. Više puta je nagrađivan za glazbu za kazališne predstave, a oprobao se i kao kompozitor filmske glazbe. 


Željko Joksimović je osvojio prestižnu nagradu za najbolju pjesmu i muški vokal u 2009. godini na "Balkan Music Awards" u Sofiji sa pjesmom "Ljubavi" za koju mu je tekst napisao Bajaga.  Željko Joksimović je dosad izdao pet studijskih albuma ("Amajlija", "Vreteno", "111", "IV" i "Ljubavi").  Željko Joksimović izdao je dosad i jedan live album i dvije kompilacije.

Željko Joksimović stiže u Osijek 16.04.2011.

Cijena ulaznice:
- 100 kuna za parter-stajanje
- 120 kuna tribine-sjedenje. 

Ulaznice se također mogu kupiti i putem sustava Eventim.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se