Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Lidl vam nudi studij u Njemačkoj: Saznajte ispunjavate li uvjete za ovu cool stipendiju

MojFaks | Karijera, 04.12.2017.Lidl vam nudi studij u Njemačkoj: Saznajte ispunjavate li uvjete za ovu cool stipendiju

Već par godina Lidl razveseljava mlade svojim programom 'Start@Lidl', a sada dobre vijesti za sebe mogu naći maturanti i studenti prve godine ekonomije. Radi se o dodiplomskom studiju trgovine u Njemačkoj.

Dodiplomski studij trgovine održava se u Heilbronnu u Njemačkoj, gdje će studenti dobiti znanstveno obrazovanje i školovati se za titulu Bachelor of Arts. Istovremeno stječu praktična radna iskustva u internacionalnoj radnoj okolini i preuzimaju odgovornosti rukovođenja.U teorijskim fazama temelj studija je u području ekonomije, a težište je na trgovini. Tijekom četvrtog teorijskog semestra Lidl nudi mogućnost studentske razmjene izvan Njemačke na partnerskim fakultetima. U fazama prakse studenti počinju od rada u trgovini, kao što je na primjer slaganje proizvoda na police i rad na blagajni, zatim će voditi trgovinu, a potom cijelu regiju. U svakoj fazi prakse studenti preuzimaju sve više odgovornosti. U prve dvije godine praksu će odrađivati u Njemačkoj, dok na trećoj godini praksu će prolaziti u Hrvatskoj, piše na Lidlovim stranicama.

Tko se može javiti?


- Za ovu stipendiju i studij mogu se javiti maturanti gimnazije ili studenti prve godine ekonomskog fakulteta

- Komunikativna osoba koja voli surađivati s ljudima

- Maturanti/studenti koje zanima trgovina kao grana ekonomije i u njoj vide svoju buduću karijeru

- Maturant/student koji posjeduje znanje njemačkog jezika u govori i u pismu (minimalno B2 razine), znanje engleskog jezika te želju za školovanjem u inozemstvu


Izvor: Wikipedia

Proces selekcije provodi tvrtka Lidl Stiftung & Co. KG (Njemačka). Sva natječajna dokumentacija koju dostavite pri prijavi na ovaj natječaj, bit će proslijeđena tvrtki Lidl Stiftung & Co. KG. Na prvoj godini studija stipendija iznosi 1 400 eura mjesečno, na drugoj 1 600 eura mjesečno i na trećoj 1 800 eura.

Više informacija i sve o prijavi možete pronaći na linku karijera.lidl.hr. Tko još ima pitanja u vezi dualnog studija u Njemačkoj može se javiti na mail: posao@lidl.hr

...Minimalna plaća 8000 kuna bruto: Lidl zapošljava pripravnike i sprema ih za preuzimanje odgovornih pozicija...


...Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto...


Ivana Petrić
foto: Facebook@Lidl Hrvatska


Liddualni studijNjemačkapraksaLidlova stipendijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se