Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Čini se kao dosta lagan posao preko SC-a: Provjerite jesu li vicevi o Crnogorcima istiniti

MojFaks | Karijera, 12.11.2019.Čini se kao dosta lagan posao preko SC-a: Provjerite jesu li vicevi o Crnogorcima istiniti

Boje li se Crnogorci žličice za kavu jer im izgleda kao 'mlado od lopate'?

Stranice studentskih servisa, kao i oglasne ploče u studentskim centrima diljem zemlje, svakodnevna su meta studenata koji tragaju za idealnim poslom. U rubrici Poslovi na portalu MojFaks već se godinama svakodnevno ažurira i puni baza najaktualnijih poslova, a u tom procesu ne možemo, a da ne izdvojimo one koji nam "zapnu za oko" ili pak izazovu veliki interes studenata.


Ovoga puta izdvajamo solidno plaćen informatički posao u Savezu Crnogoraca Hrvatske koji, svaki put prilikom objave na riječkome Student-servisu izazove brojne komentare i zezancije kolega. Na stranu vicevi o Crnogorcima, ovaj vam posao nudi priliku da za uredan i ne pretjerano zahtjevam informatički posao zaradite solidnu satnicu od 25 kuna po satu.


foto: screenshot/MojFaks

Ako ste student s područja Rijeke i okolice i posjedujete odgovarajuća informatička znanja, svakako se javite i provjerite kakva je radna atmosfera. Sigurni smo da nećete požaliti!


Sve trenutno aktivno poslove pronađite ovdje.


L.B./foto: Shutterstock


Savez Crnogoraca HrvatskeposaoinformatikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se