Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

MojFaks | Vijesti, 06.02.2020.Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Volite rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Sada imate priliku ostvariti svoje snove.

Instruktori Croatia Airlinesa pokazat će vam sve tajne ovog predivnog zanimanja te ćete steći međunarodno priznatu licencu i biti spremni odgovoriti svim izazovima u svakodnevnom radu.

Nakon završenog školovanja, Croatia Airlines nudi vam posao u dinamičnoj radnoj sredini u kojoj svi funkcioniraju kao složna obitelj. Rad u smjenama omogućuje vam fleksibilniju raspodjelu slobodnog vremena, a u slučaju višednevnih smjena na obali, imat ćete vremena i za uobičajene ljetne aktivnosti.

Postani i ti član njihove složne obitelji i ponosno obuci uniformu sa sjajnim krilima i crveno-bijelo-plavom maramom.

Natječaj za posao člana kabinske posade zrakoplova traje do 15. veljače 2020. godine. Kako biste se mogli prijaviti za posao trebate imati završenu srednju školu, dobro vladati engleskim jezikom u govoru i pismu, a poželjno je i poznavanje dodatnog stranog jezika.
 
Detaljnije informacije potražite ovdje.

PR tekst


Croatia Airlineskabinska posadanatječaj za posaoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se