Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Je li ovo najbizarniji studentski posao ikada? Ležiš na Jarunu i zarađuješ 50 kuna po satu

MojFaks | Karijera, 13.04.2018.Je li ovo najbizarniji studentski posao ikada? Ležiš na Jarunu i zarađuješ 50 kuna po satu

Stiže sezona roštiljanja i druženja na najpoznatijem zagrebačkom jezeru Jarunu. A netko je voljan platiti dobru satnicu samo da sezonu otvori u jednoj od tih kućica.

U Facebook grupi Tražim/nudim studentski posao nude se svakojaki poslovi za studente: od hostesiranja, ugostiteljstva, fizičkih poslova, informatičkih projekata, administracije i sl. No, svako malo mnogobrojne članove ove grupe iznenade i nasmiju malo drugačije ponude, poput ove.

Naime, jedna korisnica objavila je oglas u kojemu traži osobu koja je spremna u 4 ujutro zasjesti u jednu kućicu i čuvati je od neželjenih gostiju do 7-8 ujutro kako bi bili sigurni da će po dolasku imati slobodan jedan jarunski "apartman". Za 3-4 sata "posla" 150 kuna u džep!


foto: screenshot@Tražim/nudim studentski posao

Ovo nam se čini kao idealna prilika za noćne ptice koje svakog vikenda "zuje" po jarunskim klubovima. Umjesto da odu negdje na after, nakon partijanja u Galleryju koji se, koja slučajnost, otvara baš ovog vikenda, legneš u jednu kućicu, malo odrijemaš i ujutro pobereš 150 kuna. Nije loše, zar ne?

Je li vam ovaj angažman privlačan?

L.B./foto: Pixabay


studentski posaobizarnoJarunčuvanje kućiceKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se