Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Opala! Studenti, 'uglancajte' životopise jer vas na ovogodišnjem sajmu poslova čekaju Facebook i Microsoft

MojFaks | Karijera, 29.04.2019.Opala! Studenti, 'uglancajte' životopise jer vas na ovogodišnjem sajmu poslova čekaju Facebook i Microsoft

JobFair 2019. koji se održava na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva idealna je prilika za regrutiranje budućih radnika. S druge strane, to je odlična prilika za studente kako bi iz prve ruke upoznali potencijale poslodavce, a ovogodišnji sajam poslova omogućit će studentima da svoj CV dostave Facebooku i Microsoftu.

Zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva 15. i 16. svibnja ugostit će 115 domaćih, regionalnih i inozemnih tehnoloških poduzeća na sajmu 'JobFair', prenosi Tportal. Cilj sajma je upoznati hrvatske studente s mogućnostima zapošljavanja, razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te ih povezati s potencijalnim poslodavcima.

Izvor: Facebook@JobFair

Kako donosi Tportal, otvorenje četrnaestog sajma studentskih poslova bit će održano dan ranije, 14. svibnja, projekcijom dokumentarnog filma The Cleaners te razgovorom s redateljima Hansom Blockom i Moritzom Riesewieckom. Hrvatska tehnološka poduzeća poput Infobipa, Rimac Automobila, Nanobita, Photomatha i Microblinka na zagrebačkom će Fakultetu elektrotehnike i računarstva tražiti studentske talente, a njima će se pridružiti i predstavnici Facebooka, Microsofta, Palantira i Infineona. Osim s predstavnicima ICT i automobilske industrije studenti će imati priliku razgovarati i s liderima bankarskog i telekomunikacijskog sektora, predstavnicima za razvoj mobilnih i web aplikacija, predstavnicima industrije video igara, kao i s vodećim predstavnicima iz područja elektronike i industrijske automatizacije.

JobFair nije namijenjen isključivo FER-ovcima jer su dobrodošli i studenti humanističkih fakulteta


Ponuda poslova i praksi usredotočena je na studente FER-a i srodnih STEM usmjerenih fakulteta, no i ove će godine studenti društveno-humanističkih usmjerenja moći pohraniti životopis u bazu 'Job Faira' i predstaviti se poduzećima. Pohranjivanjem radnog iskustva svaka će osoba putem e-pošte dobiti jedinstveni QR kod - posjetnicu za predstavljanje poduzećima, dok će poslodavci nakon sajma jednostavnije pronaći osobe čiji su QR kod skenirali.

Izvor: Shutterstock

Devet predstavnika hrvatskih poduzeća održat će radionice na temu tehnologije i razvoja proizvoda, dok će dvadeset i tri stručnjaka studente održati predavanja na kojima će predstaviti projekte svojih poduzeća. Posjetitelji će na kraju prvog dana sajma u klubu KSET imati priliku razgovarati i predstavnicima poduzeća u opuštenijoj atmosferi. Uz razgovor će biti održan i kviz na kojem će sudjelovati timovi sastavljeni od poslodavaca i studenata.

...Za sve koji nude ili traže posao: Prva hrvatska društvena mreža za povezivanje poslodavaca i posloprimaca...Sajam poslova 'Job Fair' organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a i Klub studenata elektrotehnike. Više o samom događaju saznajte na Facebooku.

MojFaks
izvor: Tportal
foto: Facebook@JobFair


JobFairsajam poslovaFERFacebookMicrosoftKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se