Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje nikako ne smijete propustiti!

Objavljeno 17.07.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 10.07.2019. u Karijera

I ovoga tjedna smo vam pripremili popis studentskih poslova koji su trenutno aktualni, a satnice su jednako tako iznenađujuće!

Nino i Karla najbolji su primjer zašto se trebate uključiti u projekte i natjecanja - ponude za posao stižu sa svih strana

Objavljeno 04.07.2019. u Karijera

Studenti Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci Nino Požar i Karla Pavlović, na eSTUDENT-ovom 'data science' natjecanju "Mozgalo" osvojili su prvu nagradu za rješenje zadatka koji se sastojao u predviđanju prijevremenog raskida ugovora s bankom, bilo da je riječ o ugovoru o kreditu ili pak depozitu, objavljuje riječki Novi list.

SATNICE DO 60 KUNA: Imamo nove poslove za vas!

Objavljeno 03.07.2019. u Karijera

Sezona ljetnih poslova je otpočela. Kako ne biste gubili vrijeme listajući oglase, mi smo napravili selekciju za vas.

Želiš upoznati njemački parlamentarni sustav i steći praktična iskustva? Prijavi se za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju!

Objavljeno 28.06.2019. u Karijera

Njemački parlament (der Deutsche Bundestag) poziva sve zainteresirane da podnesu prijave za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju (IPS) na pet mjeseci u Berlinu.

SATNICE DO 70 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 28.06.2019. u Karijera

Ljeto je počelo, a niste još našli studentski posao? Za vas smo izdvojili nekoliko zanimljivih poslova koji se nude, s još zanimljivijim satnicama!

Kako su izmjene ZOR-a utjecale na uvjete rada mladih u Hrvatskoj? Dobro plaćen posao nije privilegija već pravo!

Objavljeno 11.06.2019. u Karijera

Podaci Eurostata vezani uz nesigurne oblike zapošljavanja pokazali su da gotovo četvrtina radne snage u Hrvatskoj radi prekarne poslove. Karakteristike prekarnog rada su nesigurnost, niže plaće, manjkava socijalna zaštita i ograničena radna prava. Izmjene Zakona o radu iz 2014. godine vezane za fleksibilizaciju doveli su do još većih nesigurnosti zaposlenja, pogotovo mladih.

Kolektivno oduševljenje: Hrvatska tvrtka omogućila rad od kuće svojim zaposlenicima - evo kako to funkcionira i koliko dana mogu koristiti

Objavljeno 28.05.2019. u Karijera

Od 25. svibnja, zaposlenici tvrtke Tele2 Hrvatska imat će mogućnost rada od kuće do četiri dana mjesečno. Osim brojnih pogodnosti koje su imali i prije, zaposlenici će ovim putem moći posvetiti puno više vremena svo privatnom životu, što je bio i cilj tvrtke.

Studije pokazale: Erasmus+ razmjena pomaže u dobivanju prvog posla

Objavljeno 22.05.2019. u Karijera

Prema rezultatima dviju neovisnih studija objavljenih od Europske komisije, studenti koji su sudjelovali u programu razmjene Erasmus+ lakše pronalaze prvi posao. Više od 70 posto studenata navelo je da im je nakon boravka u inozemstvu jasnije što žele raditi u životu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se