Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Tko može pratiti cijene goriva? Student FERIT-a osmislio super aplikaciju s kojom ćeš auto uvijek tankati za nekoliko kuna manje

Objavljeno 19.11.2019. u Karijera

Od nedavno je svijet bogatiji za još jednu aplikaciju. Riječ je o Gas Station Locatoru, aplikaciji koja pokazuje gdje svoj spremnik možete napuniti za najmanje novčića...

Nakon kojeg faksa ćete najlakše do posla? U svim većim županijama traži se baš ova diploma!

Objavljeno 18.11.2019. u Karijera

Posljednjih godina statistika zapošljavanja je varirala, a najnoviji podaci pokazali su da viši stupanj naobrazbe znači brži odlazak s burze.

Možda im je ljepši pogled iz predavaonice, ali je na burzi teže! Mladi s diplomom na Jadranu teže do posla od onih na kontinentu

Objavljeno 18.11.2019. u Karijera

Mladi koji su tek završili školovanje znatno lakše pronalaze posao u Hrvatskoj na kontinentu nego na Jadranu, pokazuju novi podaci eurostatističara.

SLUŽBENO JE: Evo koliko će od 1. siječnja iznositi minimalna studentska satnica

Objavljeno 16.11.2019. u Karijera

Tjednima se najavljivalo i pričalo o tome, a sada je i službeno - od 1. siječnja mijenja se iznos minimalne studentske satnice te će ona iznositi 25,39 kuna.

Novo pravilo za koje još uvijek ne znaju svi studenti! Državljani ove dvije susjedne zemlje ne mogu raditi preko SC-a

Objavljeno 12.11.2019. u Karijera

S birokracijom nikada nije lako, pa se tako i za odlazak u student-servis potrebno naoružati informacijama o zakonima i pravilnicima, kao i strpljenjem.

Čini se kao dosta lagan posao preko SC-a: Provjerite jesu li vicevi o Crnogorcima istiniti

Objavljeno 12.11.2019. u Karijera

Boje li se Crnogorci žličice za kavu jer im izgleda kao 'mlado od lopate'?

Narušava ugled svog faksa?! Evo što o groznim kritikama njenog rada misli pobjednica natječaja o kojem bruji cijela Hrvatska

Objavljeno 08.11.2019. u Karijera

'Još uvijek mi je sve to nestvarno, ali mi je čast da će upravo moj rad, koji je nastao pod vodstvom mojih mentora, biti viđen na europskoj razini budući da je u dizajn vizualnog identiteta utrošeno mnogo sati promišljanja i rada', ispričala nam je Iva Primorac, studentica čiji je dizajn hrvatskog identiteta predsjedanjem Vijećem EU pobijedio na natječaju te je prošle srijede predstavljen u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

SATNICE DO 60 KUNA: Pogledajte koji vas novi poslovi očekuju ovaj tjedan

Objavljeno 29.10.2019. u Karijera

Jesen i zima znače veće račune za grijanje, a troškovi ispijanja kava također su u porastu. O izlascima i svim tim brucošijdama koje treba posjetiti da ne pričamo. Trebaš koju kunu ekstra? O da!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se