Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Traže se vilenjaci! POMOZI DJEDICI za pristojnu svoticu - umataj poklone i okiti bor za 50 kuna po satu

MojFaks | Karijera, 01.12.2017.Traže se vilenjaci! POMOZI DJEDICI za pristojnu svoticu - umataj poklone i okiti bor za 50 kuna po satu

Božić se bliži, grad je ukrašen, a iščekivanje Djeda Božićnjaka postaje glavna preokupacija. Kao što svi znamo, poklone pod bor donosi Djedica, a umatanje darova je iznimno bitna zadaća vilenjaka. Srećom, sada i studenti mogu biti vilenjaci te raditi u Zagrebu na umotavanju poklona za dobru svoticu.

Simpatični oglas za posao zagrebačke tvrtke Tau on-line d.o.o. na portalu MojPosao već je postao pravi hit. Naime, oni traže vilenjake za umatanje božićnih poklona i to za 50 kuna po satu. Riječ je o honorarnom poslu koji se radi preko autorskog ugovora što je odlična vijest i za studente jer se i oni mogu javiti na oglas.


Izvor: MojPosao/Tau on-line d.o.o.

"Bio bi to još jedan tipičan dan u Tau on-line d.o.o. da u podne nije zazvonio telefon - poziv iz Helsinkija, zove šef.

'Upravo mi se javio Djed Božićnjak! Zabrinut je! Pripremio je poklone u svim zemljama, ali u Hrvatskoj ima problem. Ne može pronaći vilenjake koji će mu pomoći zapakirati božićne poklone. Raspitivao se već i rekli su mu: 'Žao nam je Djedice, svi Vilenjaci otišli su u Njemačku, Irsku i Austriju. Nemamo nikoga!' Zar mu stvarno ne možemo pomoći?', pita u nevjerici.

...Studentica prava pokrenula biznis: Njen Waflek je pravi adventski hit...


Možemo li?
Tražimo tri Vilenjaka koji će nam se pridružiti 12. prosinca u Strojarskoj 20 u Zagrebu, od 10:00 do 14:00 sati, i pomoći pakirati poklone za Djeda Božićnjaka!", stoji u oglasu.


Ono što se od zaposlenika, budućeg vilenjaka, traži jest da je fan blagdana, da ga veseli pakiranje poklona te kreativnost u tome kako zvuči savršena božićna čestitka. Kako kažu u oglasu, tri vilenjaka koji pošalju najbolje ideje za božićnu čestitku dobivaju posao.


Izvor: MojPosao/Tau on-line d.o.o.

"Hajde, ne mislite valjda da je to sve?

Djedica nije bilo kakav poslodavac!

Uz honorar (50 kn/sat) za dobro odrađen posao, čekaju vas i zakuska te kratka radionica 'Revizija životopisa i priprema za intervju' stoga, obavezno u prijavi na oglas priložite svoj životopis! Posljednji, ali ne i najmanje važan zadatak, čeka nas na kraju: ukrašavanje božićnog drvca, jer svi znamo da se pokloni nalaze ispod bora"
, piše na kraju oglasa.


Izvor: Unsplash

Potencijalni studenti vilenjaci oglas mogu pronaći na linku i javiti se kako bi pomogli Djedici.

Ivana Petrić
foto: Unsplash


vilenjakoglas za posaoBožićDjed Božićnjakumatanje poklonapakiranjepokloniKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se