Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

82 godine i ne da se: djed krenuo na fakultet sa svojom unukom

MojFaks | Laganini, 02.09.2016.82 godine i ne da se: djed krenuo na fakultet sa svojom unukom

Njegova želja za znanjem je neutaživa!

Uobičajeni životni scenarij ide ovako: roditelji i djedovi i bake spremaju vam paketiće prije vašeg prvog dana na fakultetu i suznih očiju mašu vam dok odlazite iz kuće i spremate se za novo poglvalje svog života.

No, ima i onih malo manje uobičajenih scenarija – recimo kad s vama na fakultet odlazi djed.

18-godišnja brucošica Melanie Salazar ostvarila je svoj san: upisala je koledž Palo Alto u Texasu. Svoj san ostvario je i njen 82-godišnji djed koji ide na isti fakultet i obaveze rješava jednako uspješno kao i unuka.

b

Priča o Melanie i njenom djedu obišla je svijet jer pokazuje da čovjek nikada nije prestar da slijedi svoje snove i ispunjava ciljeve. "Tako sam ponosna na svog djeda nakon prvog dana na PAC-u! 82 godine i dalje ne odustaje!!!", napisala je na Twitteru, a njena se objava otad proširila poput sretnog virusa internetom."Iskreno, meni je sasvim normalno da na faks ide i moj djed", rekla je Melanie za ABC News. "Gledam ga i osjećam ponos. To je normalna stvar. Osjećam se sjajno i jako se ponosim njime."

Djed će uskoro zaraditi diplomu iz ekonomije, a mlada Melanie opredijelila se za humanističke znanosti.

L.B./izvor: ABC News
foto: Twitter@Melanie Salazar


djedPalo Alto CollegeMelanie SalazarKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se