Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Breaking Bad' na faksu: Profesor prisiljavao svoje studente da proizvode drogu i sad mu prijeti 10 godina zatvora

MojFaks | Laganini, 24.04.2019.'Breaking Bad' na faksu: Profesor prisiljavao svoje studente da proizvode drogu i sad mu prijeti 10 godina zatvora

Kada profesori svoje znanje koriste u krive i ilegalne svrhe tada slijedi neizbježan scenarij: zatvor. Tako je jedan japanski profesor farmakologije u Japanu tjerao svoje studente da proizvode drogu MDMA pod izlikom da je htio produbiti te proširiti njihovo znanje.

Japansko sveučilište u Montezumi našlo se u središtu skandala zbog 61-godišnjeg profesora farmakologije. Naime, on je svoje studente tjerao da proizvode drogu pa je zato sada u javnosti poznat kao 'Breaking Bad profesor' jer situacija neodoljivo podsjeća na scene iz popularne serije.Tijekom 2013. droga MDMA bila je predmet na njegovim predavanjima, a vlast sumnja da su upravo tu drogu, inače poznatiju kao ecstasy, profesorovi studenti proizvodili. Naravno, pod njegovom palicom. Osim spomenute droge, studenti su navodno proizvodili i dizajnersku drogu 5F-QUPIC, inače zabranjenu u Japanu još 2014.

...Je li moguće? Student napravio aplikaciju za dilanje droge koja se mogla slobodno skinuti...Profesoru prijeti 10 godina zatvora zato što nije imao dozvolu za proizvodnju narkotika u akademske svrhe, što je inače u Japanu obavezno. Kazao je da je htio produbiti i proširiti znanje svojih studenata pa su zato bili njegovi "šegrti" u proizvodnji droge.Eto, sada znamo da jedna verzija Waltera Whitea živi u Japanu. No, za razliku od Waltera, ovaj nefiktivni profesor morat će odslužiti kaznu.

MojFaks
izvor: Daily Mail
foto: Breaking Bad | AMC


drogaprofesorMDMABreaking Badprofesor prisiljavaoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se