Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Brucošica na neugodniji način naučila: pazite tko vam plaća piće u klubovima

MojFaks | Laganini, 12.09.2016.Brucošica na neugodniji način naučila: pazite tko vam plaća piće u klubovima

Nikad ne znate koji su motivi osobe koja vam u klubu plaća piće, a još manje što će se dogoditi dva tjedna kasnije...

Abby Fenton, brucošica biomedicine sa Sveučilišta Leeds Beckett voli izlaziti van, kao i većina mladih. Iako joj često plaćaju pića, susret sa stanovitim Liamom u klubu Viper Rooms u Sheffieldu dugo će pamtiti.

Naime, tajnoviti Liam platio je Abby votka-coca colu, no vjerojatno iz razloga što mu se nije "posrećilo", nakon dva tjedna poslao je sms ovoj djevojci i zamolio ju da mu vrati 6.5 funti (otprilike 70 kuna) koliko je piće koštalo.

Abby je objasnila: "Stajala sam kraj šanka, spremna naručiti piće kad je on došao i rekao: 'Ja ću to platiti, stvarno si prekrasna' i sve što ide s tim u paketu. Isprva nisam imala pojma da ima moj broj mobitela jer mi nije poslao poruku tu večer niti dan nakon. Nije baš bio moj tip, pomislila sam da te ljudi časte kad izađeš van."

Liam je očito nakon dva tjedna zaključio da nije od Abby dobio što je planirao pa joj je poslao sms sljedećeg sadržaja: "Bok, nadam se da se ne ljutiš, ali možeš li mi prebaciti onih 6.5 funti na račun?"Kad je Abby upitala tko je to, objasnio joj je o kome se radi: "Platio sam ti piće. Mogu li sad dobiti novac natrag? Poslat ću ti broj računa. Tenks."

Abby je cijeli razgovor objavila na Twitteru, a njena je objava podijeljena više od 10 tisuća puta.

Novac mu je vratila isti dan, uz pomalo zloban komentar da je primijetila da je bio loše obučen i nosio jeftine cipele pa pretpostavlja da će mu tih 70-ak kuna dobro doći.

L.B./izvor: Metro
foto: Pixabay


pićepovrat novcaAbby FentonizlasciKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se