Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nije mu do politike nego do maženja: Studenti žele psa za predsjednika studentskog zbora

MojFaks | Laganini, 22.03.2018.Nije mu do politike nego do maženja: Studenti žele psa za predsjednika studentskog zbora

Nedavno smo pisali o tome da studenti sa Sveučilišta Aberdeen žele u znak protesta mačku za rektora jer smatraju da bi se mačak Buttons bolje brinuo o studentima, a sada prenosimo priču o studentima koji za predsjednika studentskog zbora žele ni više ni manje nego - psa.

Studenti sa Sveučilišta u Michiganu žele da njihov studentski predstavnik bude pas korgi Reggie Bee. Da su ozbiljni u svojoj namjeri pokazuje i to što su odlučili ime psića napisati na papir ispod svih kandidata na listi.


Izvor: Facebook@Reggie Bee for CSG President
Nekoliko stotina studenata koji zagovaraju Reggiejevu pobjedu na ovim izborima napravilo je i Facebook stranicu koja promovira njihovog kandidata. Na Facebooku su studenti i napisali zašto smatraju da bi slatki korgi trebao pobijediti i postati predsjednik zbora. Navode da stalno na kampusu komunicira sa studentima, a studenti se osjećaju jako ugodno u njegovom društvu. K tome, napominju da Reggie ne provodi vrijeme sa studentima jer želi pobijediti nego ih zaista učiniti sretnima.

...Idealan kandidat: Ovi studenti žele da im rektor sveučilišta bude mačka...


...Ni studij ih neće razdvojiti: 'Oteo' obiteljskog psa i 'prošvercao' ga na kampus...


Reggie je na studentskom kampusu završio tako što je ondje bio potreban istrenirani terapijski pas što ovaj slatki psić i jest. Koliko studenti vole svog psa s kampusa pokazuje i njegov Facebook profil na kojem ima 4000 prijatelja. Držimo fige i šapice da Reggie pobijedi jer očito studente čini jako veselima.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Reggie Bee for CSG President/Pixabay/Pixlr


paspredsjednik studentskog zborastudentski zborkorgiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se