Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Profesor zabranio mobitele na kolokviju, ali ovo nije očekivao: Lukavi student ipak napisao ispit sa slušalicama u ušima

MojFaks | Laganini, 12.04.2018.Profesor zabranio mobitele na kolokviju, ali ovo nije očekivao: Lukavi student ipak napisao ispit sa slušalicama u ušima

Nije čudo što su profesori alergični na mobitele: studenti ih često koriste i na predavanjima. Osobito su problematični tijekom ispita stoga sve više profesora zabranjuje unošenje mobitela u dvorane u tim prilikama. Istu praksu primjenjuje i ovaj profesor, ali ovaj put nadmudrio ga je student koji ne može bez svoje omiljene glazbe - čak ni na kolokviju.

Društvenu mrežu Twitter "zapalile" su fotografije studenta koji je na kolokvij iz fizike došao s, ni više ni manje, nego s gramofonom. Iako njegov gramofon nije verzija iz antikvarijata nego je moderan i praktičan za ponijeti, takav prizor rijetko se viđa.

...Nekima blamaža, drugima gušt: Student zakasnio na predavanje, a profesor ga kaznio plesanjem pred kolegama – VIDEO...


...Donio pisaću mašinu u čitaonicu fakulteta pa krenuo tipkati: Evo kako su reagirali kolege studenti – VIDEO...


O tome koliko je ovo rijedak prizor u predavaonicama svjedoči i činjenica da je studenta fotografirao ni manje ni više nego dotični profesor. Nakon objave fotografija na Twitteru, javio se i student s fotki. On je Wyatt Prutch i voli slušati glazbu dok piše kolokvij. Za ovu priliku odabrao je album poznatog repera Kanyea Westa, a nakon što se dovoljno ljudi uključilo u raspravu javio se i službeni podcast slavnog pjevača nudeći studentu Kanyeovu vinyl ploču naziva 808s & Heartbreak. Student se u komentarima zahvalio i rekao da mu je djevojka već kupila tu ploču, ali se razveselio kad su mu umjesto albuma ponudili noviu knjigu koja će se na policama knjižara naći tek ovoga ljeta.


Simpatična priča osvojila je mnogobrojne korisnike ove mreže, a sigurno se svidjela i profesoru koji sa sigurnošću može reći da se Wyatt nije švercao na ispitu.

Ivana Petrić
foto: Twitter@esaueracker


gramofonKanye WestrepermobiteliglazbaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se