Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Gledam skripte, ali ne mogu učiti': Studentica napisala dirljivu poruku o dečku vatrogascu

MojFaks | Laganini, 24.08.2017.'Gledam skripte, ali ne mogu učiti': Studentica napisala dirljivu poruku o dečku vatrogascu

Požari u Dalmaciji ponovno bukte, a vatrogasci i kanaderi su na terenu te naporno rade ne bi li ugasili vatru i tako spasili stanovništvo. Nije lako biti vatrogasac, a čini se niti djevojka vatrogasca što je pokazala dirljiva poruka studentice čiji dečko gasi požar, a ona ga zabrinuta čeka.

Ona priprema ispite, a on je na terenu i vodi bitku s požarom kako bi spasio druge. Ona je studentica, a on vatrogasac pa dok ona gleda u skripte i čeka da on javi da je dobro, situacija je vrlo nepredvidiva i opasna.

...Nema struje ni interneta: Dvoje brucoša iz Dalmacije skoro nije upisalo fakultet zbog požara...


...[FOTO] Otkriveno tko je mladi vatrogasac s povezom na oku: 19-godišnji student branio Split od vatre...


...Diplomirao na FESB-u pa skočio u vatru: Mladi vatrogasac opisao borbu s požarom u Splitu...


Sve je to opisala studentica u svojoj javnoj poruci koja je objavljena na Facebooku grupe "Vatrogasci – Oni su naši heroji" i time dirnula naciju te nas bacila u razmišljanje o tome koliko ljubav, premda mlada, može sve izdržati. Ali isto tako, ovo je još jedan dokaz koliki su heroji naši vatrogasci.Nadamo se da će uskoro požari diljem Dalmacije prestati i da će se vatrogasci sretno vratiti svojim kućama, obiteljima i djevojkama.

Ivana Petrić
izvor/foto: Facebook@DVD Jastrebarsko/Vatrogasci - Oni su naši heroji


vatrogascivatrapožardjevojkaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se