Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Gori nego CIA: Studenticu tata 'špijunirao' s krova pa nasmijao internet

MojFaks | Laganini, 10.04.2017.Gori nego CIA: Studenticu tata 'špijunirao' s krova pa nasmijao internet

Neki ljudi jedva čekaju da postanu studenti kako bi se odselili daleko od svojih roditelja te mogli uživati u studentskom životu, ali nekim 'starcima' nema pomoći pa svoju djecu prate u stopu.

Amerikanka Skye Morris studira na Sveučilištu San Jacinto u Teksasu, njena objava nasmijala je korisnike Twittera. Naime, radi se o tome da je njen tata promatrao što radi, a da ona toga nije bila ni svjesna.

...Koja legenda: Tata originalnim poklonom 'istrolao' sina koji je tek diplomirao...


Nakon predavanja na faksu hodala je do parkinga kad joj je stigla poruka njenog tate, Jaya Morrisa, koji joj je napisao da zna gdje je parkirala. Uz poruku je poslao i fotku parkinga pa kasnije prokomentirao da još uvijek nije došla do auta te ju pitao vidi li ga.


Tatina poruka... izvor: TwitterTata sve vidi... izvor: TwitterOvaj tata je poput pravog špijuna... izvor: Twitter

Budući da se on nalazio na krovu fakulteta gdje je popravljao krov, studentica ga nije odmah zamijetila, no kada ga je ugledala fotkala ga je i to skupa s porukom objavila na Twitteru. Zapravo je od cijele situacije napravila šalu s kojom su se mnogi korisnici poistovjetili i napisala: "Kažu da ideš na fakultet kako bi mogao pobjeći od staraca".

Skye kaže kako joj tata nije 'stalker' nego se samo odlučio dobro našaliti, a šala mu je definitivno uspjela.

Ivana Petrić
foto: Pixabay


špijuniraotatastudenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se