Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

I da hoćeš, teško je sakriti: Riješi KVIZ i saznaj što točno odaje da si tipični hrvatski student

MojFaks | Laganini, 16.10.2018.I da hoćeš, teško je sakriti: Riješi KVIZ i saznaj što točno odaje da si tipični hrvatski student

Studenti u Francuskoj uvijek su spremni dizati revoluciju, studenti u Srbiji su spremni ustati protiv izbora predsjednika države, a oni u Americi muku muče s otplaćivanjem vrtoglavih cifra studentskih kredita. No, po čemu su karakteristični studenti u Hrvatskoj?

Studenti u Hrvatskoj imaju dosta karakteristika kao i studenti drugdje po svijetu pa su tako primjerice također jedna od siromašnijih populacija u državi, a neki bi rekli i najpasivnija populacija. Iako se možemo zezati o stereotipima vezanim za hrvatske studente, u svakoj šali ima neke istine zar ne?

...Ništa od akcije ili...? Riješi KVIZ i saznaj koja tipična profesorska izjava opisuje tvoj ljubavni život...Ako vam i jest do šale tada riješite naš KVIZ i saznajte što točno odaje da ste tipični hrvatski student:


Ivana Petrić
izvor: Shutterstock/Pixlr


kviztipični hrvatski studentšto te odajetipični studentKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se