Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Jedan 'nabio' 30 kilograma: Studenti se pola godine prejedali brzom hranom da izbjegnu vojsku

MojFaks | Laganini, 21.09.2018.Jedan 'nabio' 30 kilograma: Studenti se pola godine prejedali brzom hranom da izbjegnu vojsku

Služenje vojske mnogima predstavlja problem pa se zato 12 studenata glazbe na akademiji u Seoulu odlučilo na drastičan potez. Naime, momci su se tijekom šest mjeseci prejedali pizzom i hamburgerima ne bi li se udebljali i izbjegli vojsku.

Vlasti u Seulu optužile su dvanaestoricu studenata da su razvijanjem strategija o debljanju putem mrežnih stranica i prejedanjem brzom hranom pokušale izbjeći obaveznu vojnu službu u Južnoj Koreji, prenosi Novi list vijest s News Skyja. I dok južnokorejski zakon glasi da svi sposobni muškarci moraju služiti u vojsci dvije godine prije navršenih 28 godina, ova se skupina organiziranim prejedanjem nastojala izvući s testa tjelesne spreme koji prethodi službi.

Izvor: Unsplash

Vojna tijela koja su otkrila njihove nakane javnosti su poručila da je otkrivena skupina osmislila prehranu koja podrazumijeva "visoko kalorične proteinske napitke, dodatke prehrani i mnoštvo aloe sokova koji drže tjelesnu težinu". U šest mjeseci, koliko je trajala akcija prejedanja dok nije otkrivena, jedan od članova grupe natukao je čak 30 kilograma, prenosi Novi list.

...Gdje joj je stalo? Studentica od 45 kilograma pojela 255 ražnjića u manje od pola sata VIDEO...


Plan je bio da, zbog prevelike tjelesne težine, dobiju lakšu vrstu službe uz koju bi se mogli baviti i dalje glazbom, no sada im - umjesto lakšeg rada - predstoji sudska tužba. Ako se dokaže njihova krivnja, osim dvije obavezne godine službe, dobit će još dodatne dvije.

Ivana Petrić
izvor: Novi list/Sky News
foto: Unsplash


vojskaprejedanjestudentibrza hranaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se