Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kako bi se proveo u horor filmu (sudeći prema tvom horoskopskom znaku)

MojFaks | Laganini, 15.03.2016.Kako bi se proveo u horor filmu (sudeći prema tvom horoskopskom znaku)

Jesi li se ikad zapitao/la kako bi ti skončao/la u filmu strave? Bi li prvi/a stradao/la ili bi pobjedonosno uništio sva čudovišta i zombije i ostao/la među nekoliko sretnika koji su sačuvali živu glavu?

Evo kako bi se koji horoskopski znak snašao u horor filmovima.

Ovan (ožujak 21. - travanj 19.)


Ono pravilo "nemoj ići u podrum kad iz njega dopiru neki jezivi zvukovi" osmišljeno je samo za ljude ovnove jer su hrabri i obožavaju avanture. A kad se pojavi serijski ubojica, zasigurno neće sjediti prekriženih ruku kod kuće nego će se baciti u istraživanje i bjesomučnu potragu koja će završiti borbom na život i smrt.

Bik (travanj 20. - svibanj 21.)


Bik će stići gotovo do kraja filma, ali presudit će mu njegova želja za neovisnošću. U jednom trenutku netko će im dati dobronamjerni savjet o tome što da naprave i ostanu sigurni, a bik će pomisliti "Tko si uopće ti da mi to govoriš?" i napraviti po svome. U horor filmovima, dvije su glave sigurnije od jedne.Blizanci (svibanj 22. - lipanj 21.)


Blizanci su nažalost prvi na meti i vrlo će brzo nestati iz filma. U svakome traže dobro pa će se najčešće u ranoj fazi pokušati sprijateljiti s manijakom i ubojicom koji će ih ubiti. Počivajte u miru, blizanci.

Rak (lipanj 22. - srpanj 22.)


Slatki, nježni račići možda i mogu preživjeti ako se okruže snažnijim prijateljima, ali samostalno nemaju šanse. Račići su ljubavnici, a ne ratnici i stradat će radeći nešto super cool kao što je kupanje po mjesečini.

Lav (srpanj 23. - kolovoz 22.)


Pokazat će se da je na kraju filma ubojica zapravo osoba koja je lav po horoskopu. Pametni su i dovoljno kreativni za takvo nešto, a uživali bi i u pažnji i medijskoj slavi koja bi uslijedila nakon što dramatično poginu na kraju ili ih dostigne ruka pravde.Djevica (kolovoz 23. - rujan 22.)


Djevica ne bi preživjela u horor filmu. Teško je zamisliti da bi se djevica ikada našla u nepraktičnom okružju poput onoga u filmu strave: nikad se neće izgubiti, odvojiti od prijatelja, kupiti kuću kraj groblja niti će im pasti na pamet da istražuju napuštenu bolnicu za mentalne bolesnike. Djevice su najčešće sporedni glumci koji u filmu služe samo jednome – da stradaju na neki spektakularni način.

Vaga (rujan 23. - listopad 22.)


Vaga bi definitivno preživjela do kraja! Previše ih vole svi u društvu da bi postala nečija meta i dovoljno su inteligentne da smisle izlaz iz svake opasne i napete situacije.

Škorpion (listopad 23. - studeni 22.)


Škorpion će preživjeti jezu i stravu, ali samo zato jer je odlučan u borbi s najgorim zlikovcima i manijacima. Škorpioni su "fajteri" i borit će se rukama i nogama samo da izvuku živu glavu.Strijelac (studeni 23. - prosinac 21.)


Budimo iskreni – svi volimo strijelce, ali oni nemaju šanse da doguraju do kraja. Bit će šaljivdžije koje će u cijeli zaplet unijeti malo smijeha, a na takav će način i skončati: napravit će nešto naizgled banalno i blesavo, no to će ih koštati glave.

Jarac (prosinac 22. - siječanj 20.)


Ni jarac ne bi preživio. Iako su prepredeni i prilagodljici, imaju i problem s karakterom i time da se često ne sviđaju ljudima. Jarac će najvjerojatnije skončati nakon što će se zaderati na staru bakicu koja presporo prelazi preko ceste dok se njima žuri da krenu automobilom dalje, a svi gledatelji potajno će uživati u tome.

Vodenjak (siječanj 21. - veljača 18.)


Vodenjaka bi glave stajao njegov osjećaj za dobročinstvo i pomaganje. Vodenjaci su tipovi osoba koje usred ničega pokupe autostopere ili pomognu nekome tko padne pred njima i onda ih jednostavno ubiju. Svatko brine za sebe – to je mantra koju vodenjaci ne razumiju, a upravo bi im to presudilo.Ribe (veljača 19. - ožujak 20.)


Ribe bi, nekim čudom, preživjele horor film. One su onaj tip tihog genija na kojega ne obraćate pozornost do kraja filma. Kreativne i potcijenjene, ribe bi pronašle način da se sakriju pred ubojicom, a mogu pokazati zube po potrebi i sukobiti se i s najgorim kriminalcima.

L.B./izvor: Thought Catalog
foto: Pixabay


horoskopfilmovi stravekarakterznakovi u horor filmuhororKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se