Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Kako hitno položiti ispit, a ne učiti?': Satirična stranica otkriva što studenti guglaju

MojFaks | Laganini, 10.02.2017.'Kako hitno položiti ispit, a ne učiti?': Satirična stranica otkriva što studenti guglaju

Nakon satirične stranice 'Hrvat/Bosanac/Srbin gugla', nikla je slična stranica posvećena studentima naziva 'Student gugla'.

Ako ste se ikada pitali što vaši kolege guglaju, vrijeme je da riješite taj misterij posjećivanjem Facebook stranice Student gugla. Ova stranica na zanimljiv i ironičan način pokazuje fotke "studentskog guglanja" koje ističu glavne i najaktualnije probleme studenata.

...Najluđi skečevi o studentima: intervju s ekipom koja oduševljava regiju...


Ondje se pojavljuje gotovo sve: od toga "Pomaže li seks s profesorom?" do "Treba li plakati na uvidu ispita za prolaz?" što ovu stranicu čini urnebesno smiješnom. Kako ne bi morali guglati tko se krije iza Student gugla, direktno smo tu ekipu pitali tko su članovi i odakle im inspiracija.


Izvor: Facebook@Student guglaIzvor: Facebook@Student gugla

"Iza ove stranice stoje studenti, naravno. Ideja se dogodila sasvim slučajno. Neke slike mi smišljamo, ali evo već nam je sada inbox pretrpan. Nisam baš sasvim siguran da guglaju baš sve, ali u 80% slučajeva mislim da guglaju stvari koje se nalaze na slikama", kaže student.

...Lepi, Mentor i Holivud vraćaju se u novoj ljetnoj avanturi: intervju s '2 kitice'...


...VIDEO: Kako se studira na domaćim fakultetima?...


Ovi zanimljivi studenti dolaze iz Tuzle pa samim time pokazuju da su studentski problemi zaista svuda isti. Kako bi si uljepšali ispitne rokove posjetite njihovu stranicu i guglajte ono što vas muči.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Student Gugla


Student guglaguglanjesatiraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se