Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kofer pun odjeće i cigareta: Ovako izgleda spremanje imotskog studenta u Zagreb nakon Uskrsa

MojFaks | Laganini, 26.04.2019.Kofer pun odjeće i cigareta: Ovako izgleda spremanje imotskog studenta u Zagreb nakon Uskrsa

Što sa sobom natrag u Zagreb donose studenti iz Imotskog nakon Uskrsa? Ako ste mislili da je u pitanju domaća rakija ili mamina 'spiza' gadno ste se prevarili...

Kada se studenti s mini uskršnjih praznika vraćaju u grad u kojem studiraju sa sobom uglavnom donose maminu francusku salatu, šunku, luk baš kao i druge delicije. No, ne i studenti iz Imotskog! Oni u kofer osim odjeće sa sobom pakuju i cigarete.

...Kad kofer puca po šavovima: najgluplje stvari koje ćete ponijeti u dom, a nikada iskoristiti...


Barem tako kaže satirična i humoristična Facebook stranica "Imocki crnjaci". Stranica je objavila fotografiju kofera punog cigareta i odjeće uz opis: "Spremanje studenta za Zagreb nakon Uskrsa" što je nasmijalo ne samo studente ovog dalmatinskog grada nego i cijelu Hrvatsku.Sudeći po komentarima, mnogi se studenti iz Imotskog slažu da se upravo tako vraćaju u Zagreb.

MojFaks
foto: Facebook@Imocki crnjaci


cigaretekoferimotski studentistudenti iz ImotskogKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se