Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U kojem studentskom domu trebaš živjeti? Riješi KVIZ i saznaj koji je legendarni dom idealan za tebe

MojFaks | Laganini, 25.05.2018.U kojem studentskom domu trebaš živjeti? Riješi KVIZ i saznaj koji je legendarni dom idealan za tebe

Mnogi tvrde da si student tek kad iskusiš život u domu. Oni koji su ondje živjeli vjerojatno će se s time složiti, a oni koji razmišljanju o preseljenju iz stana u dom imaju zadatak naći idealan dom za sebe. Srećom, u Zagrebu ih ima nekoliko i svaki je 'totalno drukčiji od drugih'.

Studentski domovi u Zagrebu svake godine su puni jer tisuće studenata hrli na studij u metropolu. Već je i među brucošima raširena priča da su najbolji provodi u domu na Savi, a da oni malo stariji preferiraju dom Cvjetno naselje zbog većeg mira.

Može se slobodno reći da različiti karakteri ljudi i žele biti stanovnici različitih domova pa bi dom studenti, ako naravno mogu birati, trebali i spomenutu stavku uzeti u obzir.

...KVIZ: Saznaj koja si hrana iz menze...U slučaju da sljedeće akademske godine planirate preseljenje iz stana u dom ili tek krećete sa studijem, vrijeme je da riješite naš kviz i saznate koji je studentski dom idealan baš za vas:Ivana Petrić
foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks/Pixlr


kvizstudentski domdomKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se