Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Mladi FSB-ovac koji je na promociju došao u Mustangu ponovo plijeni pozornost: 'Da je magistar biti lako...'

MojFaks | Laganini, 28.08.2017.Mladi FSB-ovac koji je na promociju došao u Mustangu ponovo plijeni pozornost: 'Da je magistar biti lako...'

Mladi Zadranin široj je javnosti postao poznat nakon što je, prije dvije godine, na svoju promociju stigao u žutom Mustangu u pratnji atraktivnih ljepotica i održao govor koji je cijelom filmskom scenariju 'legao' kao točka na i.

Toni Barić ponovo je zapalio javnost posljednjom objavom na svom Facebook profilu, piše Index.hr.

...Holivudske scene u Zagrebu: Student se na promociju dovezao u Mustangu i u pratnji starleta...


Uz fotografiju djevojke, odjevene samo u donje rublje, koja kraj njega čita knjigu napisao je: "Da je magistar biti lako, magistar bi bio svako..." Nije trebalo proći puno vremena da ovu njegovu objavu prenesu brojni mediji.


foto: Facebook via Zadarski.hr

"Okovi Prometeja su odriješeni, koji je ukravši znanje s Olimpa čovjeku odao tajnu kako ovladati vatrom te ga učinio najmoćnijim bićem na planeti. Na svijetu postoji odabrana skupina pojedinaca koje nazivaju INŽENJERIMA koji također prisvojeno znanje dijele običnom puku čineći mu život lagodnijim i šireći tako utjecaj čovjekove moći izvan granica sunčevog sustava. Dio te odabrane skupine postao je i vaš junak i pripovjedač. Dame i gospodo, vaš Mag. ing. mech Toni Barić", podsjetio je Index na Tonijevu objavu iz srpnja, kad je magistrirao.

L.B./izvor: Index.hr
foto: Facebook via Index.hr


Toni Barić. FSBFacebookKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se