Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Netko za gusjenice? Ako odaberete blitvu u menzi, besplatno dobivate i ove proteinske dodatke

MojFaks | Laganini, 24.10.2016.Netko za gusjenice? Ako odaberete blitvu u menzi, besplatno dobivate i ove proteinske dodatke

Dok neki ručak jedu kod kuće, drugi to čine u menzi. Ovi drugi moraju biti spremni na iznenađenja u svojim menzaškim obrocima jer će barem jednom u svom tanjuru pronaći dlaku ili kukca.

Upravo su to pronašle zagrebačke studentice ovog vikenda i to u dvije različite menze. Studentica M.K. je gusjenicu pronašla dok je jela blitvu u menzi na Cvjetnom, a studentica E.M. je u tanjuru ugledala muhu dok je jela u menzi SD-a Stjepan Radić.

Premda su ova iznenađenja neugodna, ona su zapravo dosta česta - studenti u svojim jelima često dobiju i  dodatne ekstra proteine.

Trepavice i paučići su još i podnošljivi, ali ovo...


"Do sada sam znala u hranu pronaći trepavicu ili nekog sitnijeg paučića što je još i podnošljivo, ali nikada nisam našla u tanjuru ovako veliku gusjenicu ili što god je to bilo"
otkriva studentica M.K. te dodaje da kuharicama nije išla pokazati gusjenicu jer joj se nije dalo prepirati, ali je definitivno ostala bez teka.


Izvor: Facebook


Djevojka koja je pronašla muhu je bila jednako unesrećena onime što je dobila za klopu, a jedina utjeha u tim situacijama je to što to sigurno nije bilo namjerno.Izvor: Facebook

Što sve vi u posljednje vrijeme pronašli na tanjuru, a da nije na meniju?

Ivana Petrić
foto: privatna arhiva


menzamuha u hranigusjenica u hraniKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se