Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Najnoviji hit u studentskim džepovima: Rakija to GO u vrećicama

MojFaks | Laganini, 21.06.2016.Najnoviji hit u studentskim džepovima: Rakija to GO u vrećicama

Jeste li već vidjeli novi alkoholni proizvod na domaćem tržištu: Rakiju to GO? Radi se o inovativnom pakiranju ovog pića koje stane u svaki džep, a dolazi u nekoliko različitih okusa.

Rakija to GO u vrećici sadrži 0,2 decilitra pića, a osmišljena je prvenstveno kao suvenir koji se može konzumirati bilo gdje.

Zlatan Rebec, inicijator cijele priče i vlasnik tvrtke koja ovaj proizvod stavlja na tržište, pronašao je kvalitetnu rakiju u Slunju, kod gospodina Igora Magdića (Tabor Magdić), a rezultat ove suradnje su praktične vrećice alkoholnog pića koje stanu u svaki džep.


foto: Facebook@SD Sava

Osim što se proširila u većinu većih hrvatskih gradova, pregovara se i o plasiranju na austrijsko i mađarsko tržište. Planski ili neplanski, Rakija to go nudi se i u studentskim domovima, a sudeći po komentarima ispod objave na društvenim mrežama – kolegama se ovo pakiranje sviđa.

Bogatstvo različitih okusa (šljiva, majmunovača, viljamovka, višnja, borovnica) zadovoljit će svačiji ukus, a ako uzmete u obzir cijenu, koja u boljim suvenirnicama u turističkim mjestima može doseći cijenu i do 20 kuna, ponuda za studente i više je nego povoljna: 10 kuna po paketiću.

L.B./foto: Facebook@Rakija to GO


Rakija to GOalkoholno pićeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se