Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon 'proteina' na red došli novi dodaci: Ovakav prilog hrani iz menze još niste vidjeli

MojFaks | Laganini, 24.05.2017.Nakon 'proteina' na red došli novi dodaci: Ovakav prilog hrani iz menze još niste vidjeli

Na bubice, paukove i puževe su studenti već navikli, ali ovo je zbilja prizor koji se ne viđa često...

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija iz zadarske "male menze", točnije Fast food restorana "Citadela" koji se nalazi kraj zgrade Sveučilišta, u sklopu Poslovnog centra.

Šokirana studentica I.M. ukratko nam je prokomentirala okolnosti u kojima je fotografirala nesvakidašnji prizor. Studentica kaže da je fotografiju objavila jer smatra da bi se higijenski uvjeti u menzama morali strogo kontrolirati. Iako se s kolegama cijelom prizoru nasmijala, smatra da je "zapravo za plakati".


Foto: Facebook@Sveučilište u Zadru/Iva Miletić

Nitko ne zna kako je tampon dospio među vilice, može se pretpostaviti da ga je ondje ostavio netko od kolegica ili kolega koji se na ovaj način želio našaliti. Iznenađuje ipak što nitko od studenata koji su se susreli s ovim prizorom nisu reagiraliodstranili "uljeza" ili upitali zaposlenike menze kako se našao ondje.

"Nitko ga dok smo mi bili nije bacio, čak mislim da ni tete u menzi nisu skužile gdje stoji. Dok smo mi bili, nitko nije pitao odakle je tu, ljudi bi samo složili čudnu facu kad bi vidili o čemu se radi", kazala je.

Fotografija je u grupi studenata Sveučilišta u Zadru izazvala mnogo reakcija i komentara, uglavnom na račun kvalitete prehrane, no po humorističnom tonu čitave rasprave može se zaključiti da su studenti na ovakve prizore već navikli te da je kritiziranje hrane iz menze dio studentskog folklora.

L.B./foto: erasmus.com/Valentina Bregovac


Citadelatamponmenzastudentska prehranaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se