Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Ne budite stoka – čistite za sobom': Je li ovo najgnjusnija posuda pronađena u frižideru studentskog doma?

MojFaks | Laganini, 22.09.2017.'Ne budite stoka – čistite za sobom': Je li ovo najgnjusnija posuda pronađena u frižideru studentskog doma?

Prepušteni samima sebi, studentima život u domu predstavlja veliki ispit karaktera – hoće li razviti naviku pospremanja životnog prostora i pranja suđa i veša ili ipak ne?

U Facebook grupi jednog studentskog doma objavljene su fotografije posude za hranu pronađene u jednom od frižidera uz komentar administratorice stranice koji kaže: "Svašta je nađeno u frižideru, pa i ovo čudo. Prekrasni prizori svih vrsta bakterija i koječega. Sve je skoro završilo u smeću. Frižider je sada očišćen. Ne budite stoka i čistite za sobom što hranu, suđe i wc. Ne znam je li vas kod kuće rođena majka učila ovome, svi valjda znate pustit vodu iza sebe poslije nužde!"
foto: P.B./Facebook

Teško je procijeniti otkad je posuda u hladnjaku jer se čini kao da su se u njoj počeli razvijati kompleksniji oblici života, no jedno je sigurno: svoje posuđe, veš i druge osobne stvari studenti bi trebali pospremati, čistiti i prati jer bi na taj način zajednički život svima bio zdraviji, ljepši i ugodniji.

L.B./foto: P.B./Facebook


posuda za hranuhigijenastudentski domKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se