Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Neviđeni blam: profesor zaboravio ugasiti projektor pa svima otkrio svoj fetiš

MojFaks | Laganini, 16.03.2016.Neviđeni blam: profesor zaboravio ugasiti projektor pa svima otkrio svoj fetiš

Učenici koji su se nadali satu matematike, tog su dana dobili malo drugačiju i zanimljiviju lekciju iz biologije zahvaljujući profesoru koji je zaboravio isključiti projektor dok je surfao internetom.

Nažalost, smušeni profesor nije shvatio da je njegov laptop i dalje prikopčan na projektor koji svima prikazuje čime to matematičar prikraćuje vrijeme dok učenici rješavaju zadatke.

Čini se da osim brojeva, profesor ima interes i za sexy žensko donje rublje, a je li ga gledao iz osobnih pobuda ili kako bi neki komad naručio svojoj partnerici – ne znamo.


Dok učenici rješavaju zadatak, on spokojno pretražuje eBay...

Činjenica je da je ostao potpuno nesvjestan da njegove 'shopping navike' na eBayju i ukus kad je donje rublje u pitanju mogu vidjeti svi njegovi učenici. S obzirom na neograničenu količinu raznovrsnog sadržaja na internetu, učenici su mogli proći puno, puno gore.


Sexy donje rublje - moglo je biti i gore...

Video je prije 4 dana objavio korisnik Reddita, D3Gamma, koji je očigledno bio u predavaonici za vrijeme odvijanja čitave komične epizode. Kad su ga drugi korisnici upitali što se kasnije dogodilo, odgovorio je: "Profesor nikad nije otkrio da se to dogodilo i da sam ga snimio. Nakon što smo riješili zadatak, krenuo je na sljedeći stoga uopće ne zna da je projektor prikazao sve što je pretraživao niti da je snimljen."Nakon ovolikog publiciteta, vjerujemo da je saznao.

L.B./izvor: Mirror.co.uk
foto: Pixabay, screenshot/YouTube


projektordonje rubljematematikaD3GammaRedditvideoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se