Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Očajni student ekonomije u klubu naletio na 'makni se malu': 'Znate li i vi takve djevojke koje bi odbile i Brada Pitta da im priđe?'

MojFaks | Laganini, 25.06.2020.Očajni student ekonomije u klubu naletio na 'makni se malu': 'Znate li i vi takve djevojke koje bi odbile i Brada Pitta da im priđe?'

Ne kaže se uzalud da su studentski dani najuzbudljiviji. Osim što mnogi po prvi put iskušavaju život van roditeljskog gnijezda, također i sami namećemo životni ritam: kad se budimo, kad učimo, kad izlazimo, koliko popijemo...

U grupi EFZG Obvezni kolegiji ovih se dana povela zanimljiva rasprava. Naime, kolega s ovog fakulteta očito se (barem jednom) opekao u susretu s djevojkom koja ga je odbila. Nema u tome ništa loše, prilaženje, ali i košarice dio su folklora izlaženja i prethode pronalaženju partnera za dulje ili kraće veze, no nije se s ovakvim situacijama uvijek lako nositi.

...7 razloga zašto pametni ljudi teže pronalaze ljubav...


"Je li vam se ikad dogodilo da odete van u Zagreb u neki klub i naletite na 'makni se' male? Znate one cure kojima kad priđete, pa makar i da ste 10/10 Brad Pitt, one će reć' 'daj makni se' ili će reć' svojoj frendici 'ko je ovaj' popraćeno s kolutanjem očiju...", zapitao je ovaj kolega ostale članove grupe.

...Ono kad ti se dogodi ljubav na faksu: očekivanja vs. stvarnost...


foto: screenshot@Facebook/EFZG Obvezni kolegiji

Njega zanima kako se nositi s "takvim tipom" djevojaka jer, kako smatra, čemu služe izlasci nego upravo pokušaju upoznavanja potencijalnih partnera i partnerica.

...Cimerici tražila dečka pa došla na ideju: Stanarka doma pokrenula stranicu koja spaja studente...


Komentari su polarizirani, ovisno od koga stižu. Djevojke zadržavaju pravo odbijanja u situacijama izravnog prilaženja, dok su se muški kolege solidarizirali pa ovaj tip djevojke, čini se, najčešće povezuju s takozvanim „sponzorušama“ kojima su zanimljiviji muškarci koji se "polijevaju moetom".

...Za sve nesretno zaljubljene: stiže tableta za odljubljivanje!...


I ova je objava izazvala mnogo komentara od kojih su neki utemeljeni isključivo na stereotipima i predrasudama. Izasci podrazumijevaju pokušaje upoznavanja koji ne moraju uvijek završiti zbližavanjem dvaju osoba i svakako je pitanje bontona uvažiti odluku osobe kojoj prilazimo, ma kakva ona bila.

L.B./foto: ilustracija/Tulumarka.com


izlasciprilaženje'košarica'ekonomijaodbijanjeljubavni životstudentski životKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se