Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Od medicinara Borata s Rive do FER-ovca koji jede 30 jaja: Sve oklade koje su studenti izgubili - VIDEO

MojFaks | Laganini, 08.06.2018.Od medicinara Borata s Rive do FER-ovca koji jede 30 jaja: Sve oklade koje su studenti izgubili - VIDEO

Oklade mogu biti vrlo škakljive, osobito kad je 'kazna' zbog gubitka oklade totalno sramotna. O tome studenti vjerojatno ne razmišljaju previše jer se jako vole kladiti sa svojim prijateljima, a njihovi prijatelji su sretni što to mogu snimiti i staviti na društvene mreže kako bi se svekoliko pučanstvo dobro nasmijalo.

Kada ste posljednji put izgubili okladu? Ako se ne možete sjetiti onda se niste dugo kladili ili nije "kazna" bila tako strašna. Ili jednostavno "izvršenje kazne" nije završilo na YouTubeu ili Facebooku.

No, neki studenti u Hrvatskoj, ali i oni strani, pamtit će pojedine oklade do kraja života. Takvim studentima zapravo treba čestitati jer su ipak ispunili svoju "kaznu" te ujedno nasmijali svoje frendove pa čak i širu javnost. Kako bismo vas malo nasmijali pripremili smo vam nekoliko videa i priča u kojima studenti izvršavaju svoju kaznu ili pokušavaju dobiti okladu.

#1 Borat sa splitske Rive


Prije pet godina, davne 2013., jedan dečko s Medicinskog fakulteta u Splitu morao je izvršiti "kaznu" zbog izgubljene oklade. Naime, on je usred ljeta, kada je Riva puna turista i domaćih ljudi, morao prošetati "gologuz" i to odjeven kao popularni lik iz filma Borat. Na ovu "kaznu" podsjetila nas je studentica PMF-a koja kaže da će medicinar sa snimke ove godine diplomirati i da je, kako kaže, "prava legenda i boli ga briga za sve". Bome ćemo se morati složiti.#2 FER-ovac jede 30 jaja


Premda se ovdje ne radi o izgubljenoj okladi, svejedno je fascinantno gledati FER-ovca Tomislava dok jede 30 jaja. On je 2012. zapravo pojeo sva ta silna kuhana jaja da ne bi izgubio okladu i zbog toga prijateljima iz doma Stjepan Radić morao kupiti gajbu pive. Nije izgubio, ali vjerujemo da jaja nakon toga nije jeo godinama.#3 Studentica Fakulteta političkih znanosti izgubila na kartama pa morala glumiti budalu


Premda jako žalimo što ne možemo vidjeti te snimke jer se studentica Fakulteta političkih znanosti nada da su ih njeni prijatelji izbrisali, jednostavno smo morali objaviti njenu priču o izgubljenoj okladi. Odnosno, o čak dvije izgubljene oklade. Bila je na moru ekipom, vrijeme je bilo loše, padala je kiša po cijele dane pa su uglavnom te dane provodili kartajući. Izgubila je na kartama pa je morala izvršiti dva zadatka. Iskreno, ne znamo koji nam je od njih veće blamanje.


...Donio pisaću mašinu u čitaonicu fakulteta pa krenuo tipkati: Evo kako su reagirali kolege studenti – VIDEO..."Izgubila sam na kartama pa sam morala skakati na trampolinu 10 minuta s djecom i onako svima upadati, sudarati se s njima. Doslovno sam glumila budalu i bilo mi je jako neugodno moram priznati, ali što se mora - mora se. Za par danas sam opet izgubila pa sam morala skočiti u more tako da sam trebala panično otrčati do mola glumeći da me napadaju neki kukci. Naravno, morala sam se derati. Izgledala sam kao totalna budala", ispričala nam je.

# 4 Student morao trčati u gaćama po gradu


Na YouTubeu smo pronašli video na kojem irski u student u Galwayju mora otrčati krug po ulici u kvartu i to gotovo gol. Zapravo, na sebi je imao samo obuću, gaće, rukavice i kapu. Ne znamo u vezi čega je oklada bila, ali ovo sigurno nije bilo ugodno – osim što su ga slučajni prolaznici vidjeli, svi znamo da u Irskoj nije baš jako toplo.#5 Studentica izgubila okladu koje se ne sjeća pa morala istetovirati logo disco kluba


Tattoo majstorica iz engleske ispričala je 2017. slučaj koji je doživjela u svom studiju. Naime, studentica sa Sveučilišta Edge Hill došla je jednu večer pijana kako bi se tetovirala. Budući da je imala alkohola u krvi to nije bilo moguće pa je trebala doći drugi dan.

Studentica je istetovirala logo kluba... izvor: klubikon.com

Majstorica je ostala začuđena time što je studentica ustvari htjela istetovirati na zapešću stablo u crnom krugu i ime engleskog kluba Alpine, popularnog među studentima. Studentica je to na kraju i tetovirala jer je izgubila okladu koje se ne sjeća jer je bila pijana (odlično) i sada ima do kraja života besplatan upad u klub.

#6 Student morao provesti 30 sati odjednom u restoranu


2016. je Mike Fuller, student iz Sjeverne Karoline u SAD-u, morao provesti 30 sata u komadu u Waffle Houseu. Riječ je o restoranu s vafl slasticama, a premda nije izgubio klasičnu okladu, on je zbilja proveo 30 sati ondje. Naime, Mike nije došao na vrijeme na "turnir" u Fantasy Footballu, a budući da njegov tim ima pravilo da se mora doći na vrijeme, student je odradio "kaznu".

Student je sa sobom u restoran dofurao jastuk... izvor: abc7ny.com

Kaže da je pojeo dva klasična vafla pa dva čokoladna te tri šalice kave. Sa sobom je naravno imao svoj mobitel, jastuk, ruksak i knjige kako bi mogao učiti za faks. Jedno vrijeme mu je društvo pravio i prijatelj Justin.

Ivana Petrić
foto: YouTube/Pixlr


okladaizgubili okladustudent izgubio okladukaznaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se