Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ohladi glavu i odmori mozak: Riješi KVIZ i saznaj koji način rješavanja stresa tijekom rokova je najbolji za tebe

MojFaks | Laganini, 31.01.2019.Ohladi glavu i odmori mozak: Riješi KVIZ i saznaj koji način rješavanja stresa tijekom rokova je najbolji za tebe

Ispitni rokovi se komotno mogu zvati i 'ispitni šokovi' jer studenti u tom razdoblju semestra iskuse veliki stres i živciranje te im pod hitno treba opuštanje.

Još niste krenuli s učenjem? Eh...onda se vjerojatno na ovim rokovima nećete dobro provesti (ili možda čak i hoćete, ali ćete izgorjeti i pregorjeti) i nadate se većoj sreći na jesen. Sigurno ne postoji student koji ne ode barem na jedan ispit za vrijeme rokova i baš zato se može reći da stres ne štedi nikoga tijekom faksa.

...Kad stisnu rokovi i suze: Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš plakati nakon sljedećeg ispita...Kako biste malo bacili mozak na pašu i možda se opustili od učenja, za vas smo pripremili KVIZ koji će vam otkriti koja je metoda rješavanja stresa najbolja za vas tijekom rokova:autor: MojFaks
foto: FreePik@jcomp


kvizispitni rokovistresmetoda opuštanjaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se