Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stigli prvi ovogodišnji snjegovići: Studenti u sitne sate u dvorištu doma napravili nove sustanare

MojFaks | Laganini, 07.02.2018.Stigli prvi ovogodišnji snjegovići: Studenti u sitne sate u dvorištu doma napravili nove sustanare

Snijeg je ove napadao sa zakašnjenjem u mnogim dijelovima Hrvatske, a zabijelio je i Zagreb. Osim što je snijeg razveselio uglavnom djecu i kućne ljubimce, posebno su mu se razveselili i studenti iz zagrebačkog studentskog doma Stjepan Radić.

Studenti su toliko bili veseli da su čak u četiri ujutro pohitali napraviti nove bijele sustanare. Pogađate? Napravili su snjegoviće. Bez obzira na to što je riječ o snježnim radostima, vjerujemo da je jedan od razloga nastanka dva snjegovića zapravo i pauza od učenja za ispite.

...Snježna kopija poznate skuplture: Studenti pjesnika 'pretvorili' u snjegovića...


...Snjegovići napali studentski dom u Zagrebu: za sve su krive ove studentice...


Dvije studentice i student napravili su svog snjegovića s kišobranom na glavi. Fotku su podijelili u Facebook grupi doma na Savi te su napisali da su dobili novog sustanara koji je nastao od tri snježne kugle, kišobrana i par komada drveta. "Visok je 150 cm (po slobodnoj procjeni) te nadamo da ćete ga prihvatiti i čuvati kao sto i zaslužuje", napisale su uz opis studentice.


Izvor: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić - Sava

No, tu je još jedan snjegović kojeg su u isto vrijeme napravili i dečki iz doma. Kako se dečki uvijek vole malo više zaigrati snjegović je dobio i grudi te je nazvan "Gospođom Radić". Nadamo se da će pasti još snijega pa da vidimo kako će studenti biti maštoviti u snježnim kreacijama i u kratkom eskiviranju od učenja.


Izvor: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić - Sava

Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski dom Stjepan Radić - Sava


snijegsnjegovićistudentski dom Stjepan RadićstudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se