Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pijana studentica napisala i profesoru poslala najgori seminar ikada

MojFaks | Laganini, 24.10.2016.Pijana studentica napisala i profesoru poslala najgori seminar ikada

Nitko vam neće preporučiti da mamurni ili još gore – pijani – pišete seminarske radove. Nitko!

Pitajte kojeg god spisatelja ili hiperproduktivnog profesora želite i reći će vam da je nemoguće napisati nešto smisleno u opijenom stanju. Čak i njima koji su majstori s riječima ili su apsolvirali znanstvenu metodologiju pisanja radova.

No, s druge strane, postoje i oni kojima je ideja tipkanja nečega što će pročitati profesor na fakultetu u skroz pijanom stanju - prihvatljiva. Uzmimo, na primjer, junakinju ove priče. Ne samo da je napisala najužasniji užas od reakcijskog teksta na zadanu temu nego ga je još i poslala profesoru.

Evo hrpe gluposti koje je natipkala i poslala na ocjenjivanje.

"Ilegalno se ljubiti u vlaku (mala prohibita) razgovor o tome bi li to trebalo biti legalno ili ne. Trebalo bi biti legalno ljubiti se u vlaku jer je to romantično. Profesore Grams, ja sam McKenna. Popila sam koji Dr. Pepper's i dobro sam. Vaš zadatak je pretežak. Ne mogu ga napraviti u ovom trenutku. Sad mi je bolje jer je Dr. Pepper popustio. Ne razmišljam o zadatku koji ste mi dali. Nelegalno je ljubiti se u vlaku jer je to prijetnja sigurnosti. Ako se ljubite u vlaku morate znati da je to potencijalno opasno. Da se vozač ljubi u vlaku, tko bi upravljao vlakom? Nema na čemu.
Volim vas.
"

Svoju je sramotu podijelila na Twitteru, tom je prilikom savjetovala drugim kolegama da nikada na pokušaju napraviti istu grešku kao ona.

L.B./izvor: BroBible
foto: Pixabay


pijanstvoseminarKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se